Vertel me waarom gratis download op Xbox en Steam tijdens Pride Month

Vertel me waarom het de hele Pride Month gratis zal zijn, kondigde Dontnod aan. Van 1 juni tot 30 juni is het mogelijk om dit episodische avonturenspel te downloaden via Xbox of Steam, waarna het altijd beschikbaar zal zijn.

Bij Bericht op de officiële website Op Tell Me Why schreef Dontnod dat de beslissing deel uitmaakte van de wens om “meer mensen toegang tot de game te geven”. Dontnod hoopt ook spelers aan te moedigen om geld uit te geven op plaatsen die een directe impact hebben op de LGBT-gemeenschap.

“We hebben warme berichten ontvangen van spelers over de hele wereld over hoe het ontdekken van Tyler als transman en de worsteling van Alison met trauma hen heeft beïnvloed, aangemoedigd of minder eenzaam heeft gemaakt, vooral in het licht van de aanhoudende wereldwijde COVID-19-pandemie. De retoriek van transfobie in plaatsen zoals het Verenigd Koninkrijk en het Verenigd Koninkrijk”, schreef Dontenwood.

Naast de onthulling dat Tell Me Why gratis zal zijn, moedigde Dontnod fans aan om games van queer-makers en mutanten te steunen. Enkele van de games die Dontnod noemde zijn Spirit Swap van Soft Not Weak, Ikenfell van Happy Ray Games en If Found… van Dreamfeel.

Vertel me waarom het het verhaal vertelt van een tweeling, Tyler en Alison, die hun ouderlijk huis ontmoeten en opnieuw bezoeken. In de loop van drie afleveringen onderzoekt hij Tylers transitie en andere onderwerpen. In onze recensie vonden we de game zeker leuk, ondanks enkele grote kritieken.

Tell Me Why is beschikbaar voor Xbox-, Windows 10- en Steam-consoles.

READ  Z-Cert: de culminatie van een ransomwareaanval in de gezondheidszorg van de Europese Unie

More from Madison Garrett

Veldhockeynotitieboekje South Jersey Times: tijd om een ​​voorbeeld te bekijken van mogelijke belangrijke playoff-wedstrijden

De NJSIAA-playoff-beugels zijn vorige week vrijgegeven. In normale jaren wordt de aankondiging...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *