Activision Blizzard plant mobiele games voor al zijn franchises

Screenshot van Call of Duty: Mobile's Battle Royale-modus Android Apps Weekly

  • Activision Blizzard zal uiteindelijk al zijn franchises naar mobiele apparaten brengen.
  • Het plan van het bedrijf wordt ondersteund door het succes van Call of Duty: Mobile.
  • Crash Bandicoot en Diablo zullen in 2021 mobiele game-aanpassingen ontvangen.

Activision Blizzard zal de komende jaren een vurige impuls geven aan de mobiele gaming-ruimte. Zoals bevestigd in een recent investeerder call (via GameSpot), zegt de president van het bedrijf, Daniel Alegre, dat het bedrijf uiteindelijk al zijn franchises op mobiel zal zien aankomen.

Hoewel console en pc schijnbaar de hoekstenen van het bedrijf blijven, lijkt het erop dat het bedrijf het financiƫle potentieel van mobiel gamen serieuzer neemt.

“We moeten ervoor zorgen dat we onze franchises mogelijk maken op de miljarden mobiele apparaten die momenteel beschikbaar zijn”, zegt Alegre. “Dat is verreweg onze grootste kans, en we investeren zinvol om hiervan te profiteren en al onze franchises mobiel te maken overuren. Dat is echt heel belangrijk voor ons. “

Even geduld aub..Poll laden

Het is niet verwonderlijk gezien het succes van het bedrijf met Call of Duty: Mobile. De spin-off van de shooter heeft sinds de lancering een jaar geleden wereldwijd meer dan 300 miljoen downloads gezien. De titel werd vorige maand in China gelanceerd, dus dit aantal zal waarschijnlijk toenemen. Het bedrijf is ook eigenaar van King, de maker van de Candy Crush-serie.

Welke mobiele games van Activision Blizzard kunnen debuteren?

Diablo Immortals-gevechten

Wat betreft de komende titels, een Crash Bandicoot-aanpassing genaamd Crash: On The Run is gepland voor lancering volgend jaar. Een mobiele Diablo-titel is in de maak sinds 2018 en wekt de woede van gevestigde fans.

READ  De grootste geregistreerde downloaddag vond vorige week plaats, zegt Virgin Media, terwijl het de impact van de sluiting en de Call of Duty-update beschrijft.

Wat betreft de andere franchises die op mobiel zouden kunnen verschijnen, heeft Activision Blizzard genoeg om uit te kiezen. We hebben Overwatch vorig jaar al op de Nintendo Switch gelanceerd. World of Warcraft en StarCraft kunnen ook voor interessante handheld-ervaringen zorgen. Zowel Tony Hawk als Spyro hebben eerder mobiele apparaten bezocht, maar deze franchises zouden kunnen profiteren van toekomstige titels.

Maar wat denkt u? Welke Activision Blizzard-titels zou je graag op mobiel willen zien aankomen? Stem in onze poll hierboven of plaats hieronder een reactie.

Written By
More from Eda Greene

Ultimate Animal Collection Volledige mobiele game gratis download

Delen Tweet Delen Delen E-mail Zoo Tycoon is een bedrijfssimulatie gemaakt door...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *