Cam Newton, voer de voortgang van de spelshow uit tijdens het verliezen van streak – Boston Herald

Wat gebeurt er nadat je een spel dat je moet winnen hebt verloren?

De patriotten gaan erachter komen.

Na het belang van de aftrap van zondag in Buffalo de hele week te hebben onderstreept, vielen de Pats 15 meter verlegen om de Bills te verslaan en een ommezwaai in hun seizoen te beginnen. Als ze hadden gewonnen, was er een kans dat ze die U-bocht nooit hadden voltooid. Of misschien wordt deze reeks morele overwinningen plotseling een reeks echte overwinningen.

Wat duidelijk is, is dat de mislukkingen van de Patriots afgelopen weekend in een groeiend patroon zijn verwerkt. Beperkt passspel. Lekke verdediging. Een onvermogen om grote fouten te vermijden bij het opstapelen van verschillende kleinere. De koorddans in het vierde kwartaal waar de franchise met succes het grootste deel van 20 jaar aan heeft gelopen, stuitert nu bijna om de week op de Pats.

De Patriots vonden zondag hun houvast, maar vielen uiteindelijk toch.

Dit zijn de cijfers per positie van hun laatste verlies:

Quarterbacks: C +

Vooruitgang.

Dat is alles wat de Pats van Cam Newton hadden kunnen vragen, en dat is precies wat ze hebben ontvangen. Hij was scherp en executeerde de kleine aanvallende coördinator die Josh McDaniels van hem vroeg en elimineerde alle zinloze fouten. Bijna 60% van zijn dropbacks waren ofwel play-action passes, schermen of single-read rollouts. Die toneelstukken waren veilig en succesvol.

Newton vertoonde ook een soepelere mechanica en leverde stakingen in het veld onder druk. Zijn voltooiingspercentage, gecorrigeerd voor vallen en weggooien, was een robuuste 85%. Hij is niet weer Superman, maar hij is ver verwijderd van de ramp die ten onder ging tegen Denver en San Francisco.

Dat zijn allemaal goede tekenen, zij het die worden overschaduwd door de duurste fout van het seizoen.

Rennende ruggen: B

Zodra Damien Harris bewijst dat hij betrouwbaar is in blitz-pick-up en als ontvanger, zal hij een complete back zijn.

Als een early-down runner rende hij hard en brak hij met regelmaat tackles tegen de Bills. Hij ontsnapte aan files en creëerde werven voor zichzelf in krappe ruimtes. Over het algemeen waren de Pats beter geblokkeerd dan ze het hele seizoen hadden gedaan, maar toen de O-line een zeldzame reddingsoperatie nodig had, was Harris er, met een gemiddelde van bijna 3,5 meter na contact.

En zo was Rex Burkhead. De ervaren back toonde een uitstekend evenwicht en vastberadenheid tijdens zijn derde down-conversieruns in de tweede helft. Maar hij stond ook een QB-treffer toe in passbescherming, terwijl James White zich haastig overgaf. Afgezien van een catch-and-run van 28 yard was dit White’s stilste wedstrijd van het jaar.

READ  Nintendo Switch Deals: Super Mario 3D World + Bowser's Fury $ 10 korting

Brede ontvangers: C +

Welkom terug, Jakobi Meyers.

Het tweedejaars wideout wachtte geduldig zes wedstrijden achter de ondermaats presterende Julian Edelman en N’Keal Harry, leidde het team vorige week bij recepties en stond opnieuw bovenaan de hitlijsten in Buffalo. Naast zijn game-high zes catches, had Meyers twee ontvangsten die werden teruggeroepen door aanvallende straffen die zijn totaal in de buurt van de 100 zouden hebben geduwd.

Hij was de enige brede ontvanger waar Newton vertrouwen in toonde. Damiere Byrd leverde laat af, kreeg een achterwaartse inslag en vervolgens een comeback-route in het vierde kwartaal. Hij en Newton herkenden pre-snap alert en waren in staat om de kettingen te verplaatsen naar wat zich begon te ontwikkelen als de potentiële game-winning drive. Elders nam Isaiah Zuber één pass voor 13 yards op een scherm, en Gunner Olszewski ging catchless in zijn career-high 42 aanvallende snaps.

Strakke uiteinden: D +

Izzo maakte twee koppelingen tegen het einde van de eerste helft en ging volledig uit op de tweede om de Pats binnen het bereik van het velddoel te trekken en uiteindelijk de voorsprong van de Bills te verkleinen naar 7-6. Afgezien van die recepties was het echter een zware slee.

Izzo stond een zak toe, een keer haast, een QB-hit en een run-spul als een blocker. Hij werd regelmatig gevraagd om verdedigende doelen te blokkeren, en dat begon goed, vooral op externe runs. Maar hij kon niet veel leveren in negen pass-bescherming.

Het is redelijk om je af te vragen hoe de tight end snaps verdeeld zouden zijn als rookies Devin Asiasi (persoonlijke redenen) en Dalton Keene (knie) beschikbaar waren geweest om te spelen.

Aanvallende lijn: C +

Het zeldzame spel waarbij de renblokkades van de patriotten hun pasbescherming overtroffen.

Newton werd onder druk gezet op 40% van zijn dropbacks in Buffalo, waarbij Joe Thuney Izzo bond voor een team-slechtste drie keer. Thuney werkte aan de laatste drive van de Pats van de eerste helft, toen Newton bij elke passerende poging onder vuur lag. In totaal was hij verantwoordelijk voor twee haast en een QB-hit, plus één holdingstraf.

Aanvallende tackles Isaiah Wynn en Michael Onwenu plaatsten schone lakens, terwijl centrum David Andrews en rechterbewaker Shaq Mason één haast per stuk toestonden. Mason was verwoestend als een run blocker, vooral toen hij aan counterruns trok, waardoor hij een niet-geblokkeerde verdediger aan het einde van de scrimmagelijn moest wissen. Harris scoorde zijn 22-yard touchdown achter Mason en vleugelverdediger Jakob Johnson.

READ  Rice Thompson verlaat de wedstrijd in Iowa in tranen vanwege een blessure

Verdedigingslinie: D +

Deze positiegroep verandert van gekwetst in hulpeloos.

Nu Bill Belichick de neusuitrusting Beau Allen voor het seizoen maandag uitsluit, lijken er geen versterkingen van het startkaliber op komst te zijn voor een D-lijn die rond werd geduwd in Buffalo. De Bills richtten zich met routinematig succes op de verdedigende tackle van de oefenploeg op Nick Thurman. John Simon werd verschillende keren naar binnen gefold door linker tackle Dion Dawkins, die niet in staat was om een ​​noodzakelijke voorsprong te zetten tegen het punt.

Deatrich Wise en Adam Butler waren de enige Pats die in de tweede helft druk voelden. Butler eindigde met twee. Hij, Byron Cowart en Lawrence Guy hadden allemaal QB-hits, maar dat deed er nauwelijks toe. Bij het zien van deze D-lijn veranderden The Bills van het ergste team in de competitie in een krachtige bulldozer.

Linebackers: D +

Aan de andere kant hier, kan Josh Uche een mooie toekomst tegemoet gaan.

Zijn atletisch vermogen was een welkome aanblik op het tweede niveau, waar hij het bereik van de zijlijn tot de zijlijn liet zien ter verlichting van de blessure van Ja’Whaun Bentley en viel als een scherpschutter over de meeste van zijn andere snaps. Over Bentley gesproken, hij stelde opnieuw teleur. Hij miste meer tackles dan welke andere Patriot dan ook en schoot zichzelf herhaaldelijk uit de plays door te agressief in gaten te schieten.

Maar hij kon tenminste het veld zien. De vluchtverdediging van Chase Winovich moet hem in het hondenhok hebben, want hij was beperkt tot vijf (vijf!) Totale kiekjes, allemaal genomen in duidelijke passerende situaties. Tashawn Bower van oefenploeg zag meer foto’s dan Winovich, Derek Rivers en Shilique Calhoun gecombineerd Zondag. Dat is een even vernietigende aanklacht als een van de randgroepen van de Pats.

Verdedigende ruggen: B-

JC Jackson hield grotendeels zijn eigen schaduw bij Stefon Diggs en de rest van de verdedigende ruggen van de Pats hadden in het slechtste geval bruikbare games. Jason McCourty maakte een einde aan een rit met een pass-break-up, terwijl Devin McCourty geen vangst toestond, maar de Bills wel een nieuwe set downs overhandigde met een buitenspelstraf in het tweede kwart en later een tackle miste. Terrence Brooks, in een seizoen hoog 58 snaps, ook een keer gesnuffeld.

Jonathan Jones bleef het grootste deel van de wedstrijd bij Cole Beasley, een onderschat succes aangezien Beasley de incidentele veiligheidsdeken van Josh Allen is geweest. Jones werd ook op drie gokautomaten gestuurd, maar kwam niet thuis. Adrian Phillips speelde misschien wel zijn slechtste wedstrijd als Patriot, niet effectief tegen de run en als blitzer.

READ  Ohio vs Akron Voorspelling, Game Preview

Speciale teams: B

De on-side kick van Jake Bailey werd ondanks het resultaat ongeveer net zo goed uitgevoerd als redelijkerwijs had kunnen worden verwacht. Hij startte ook zijn eerste touchback van het jaar, liet nog een trap vallen in de 20 en registreerde een lengte van 64 meter. Kicker Nick Folk maakte in het tweede kwartaal velddoelpunten van 43 en 33 yards.

Olszewski zette de Pats op met een mooie veldpositie met zijn enige trapterugkeer, een 15-yarder, maar zette ze ook een paar meter terug met een kick return-gemiddelde van minder dan 18 meter.

Coaching: C+

De Pats hielden aantoonbaar de zijwieltjes op Newton te lang, gezien hoe hij presteerde in het licht van de druk en het vinden van ontvangers in het veld in de eerste helft. McDaniels was ook traag om 21 personeelsleden in te zetten met een vleugelverdediger, de meest efficiënte groepering van de aanval die de aftrap inging. Ingezet voor een aantal snaps in het derde kwartaal, leidde dit onmiddellijk tot de eerste touchdown van Harris.

Verdedigend speelden de Patriots bijna uitsluitend dubbeltje- en quarterback-pakketten die zes en zeven verdedigende ruggen speelden. De wisselwerking tussen het opvullen van hun passverdediging ten koste van hun runverdediging was duidelijk en uiteindelijk kostbaar. Passen is over het algemeen veel efficiënter, maar wanneer een overtreding gemiddeld vijf yards per carry is, is de wisselwerking tussen run-defence en pass-defence een verliezende.

Hoofd van de klas

WR Jakobi Meyers Hij is de beste brede ontvanger van de Pats. Het wordt tijd dat zijn snelle tellen dat gaan weerspiegelen.

OL Michael Onwenu De rookie is officieel een van de beste spelers van de Patriots. Geen kwalificaties nodig.

LT Isaiah Wynn De Patriots hadden meer succes bij het afsnijden van de linkse uitrusting dan op enige andere plek op de aanvalslinie. Wynn verdient een hoop lof voor dat en zijn allround prestatie.

Achterkant van het peloton

DT Nick Thurman Hij is geen natuurlijke twee-gapper, die door een blessure tot actie is gedwongen. Zwaar uitje.

LB Ja’Whaun Bentley Drie gemiste tackles, meer plays waarbij hij hielp bij het creëren van running lanes en een late blessure. Nog een domper.

DT Byron Cowart Hij werd vaak weggespoeld, net als Thurman. Idealiter zou Cowart een back-up zijn in zijn tweede jaar, maar dit is de situatie waarin de verdediging zich bevindt.

More from Madison Garrett
Nintendo Switch-games zijn geannuleerd na controverse
Een paar controversiële Nintendo Switch- en Nintendo Switch Lite-games werden geannuleerd nadat...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *