Activision Blizzard “revitaliseert de Overwatch 2-ervaring”

Activision Blizzard “revitaliseert de Overwatch 2-ervaring”

Activision Blizzard brengt “grote veranderingen” aan in Overwatch 2 als onderdeel van een “revitalisering” van de gratis te spelen shooter waarvan het hoopt dat het “PvP lonender en leuker zal maken”, en “grotere transparantie zal bieden voor spelers in spel”.

in Openhartige blogHet team stond erop dat hij “het hoorde [the] Feedback van spelers over competitief spel van de afgelopen acht seizoenen, en heeft plannen om “grote updates” uit te brengen, zodat je beter kunt voortbouwen op je vaardigheden en ” kunt zien hoe je door de competitieve rangen vordert.”


Toezicht 2 | Seizoen 9: Kampioenen | Officiële aankondiging

Toezicht 2 | Seizoen 9: Kampioenen | Officiële aankondiging.

“We hebben een beter, nauwkeuriger systeem gebouwd en tegelijkertijd de betekenis achter de wiskundige complexiteit aan de moderne matchmaker overgebracht en duidelijke inzichten geboden in wat van invloed is op je ranking in elke wedstrijd”, aldus het team.

“Een van de opmerkingen die we hoorden was dat alleen het kennen van je rang niets zegt over waarom je rang omhoog of omlaag ging. Competitieve updates dienden oorspronkelijk om updates te bieden die je groei als speler over meerdere wedstrijden weerspiegelden, maar met als doel door een grotere transparantie per wedstrijd te bieden, komen we terug.” Om je rang na elke wedstrijd bij te werken en te laten zien hoeveel vooruitgang je boekt of verliest tussen elke vaardigheidssectie.

Dit – samen met het weergeven van de mods die van invloed zijn op je laatste wedstrijd onder de voortgangsbalk van de ranglijst – zal “transparantie bieden in het matchmakingproces voor elke wedstrijd.”

“Feedback is de drijvende kracht achter deze veranderingen, en we willen jouw mening over competitief spel horen nu je meer context hebt voor elke game”, voegde het team eraan toe.

“In de kern is Overwatch 2 een competitief spel, dus het is belangrijk dat de platforms en het competitieve systeem zo intuïtief en toegankelijk mogelijk zijn. Naast deze fundamentele systeemveranderingen introduceren we aanpassingen aan Pharah en Junkertown, die we Ik zal er in een latere blog op ingaan.”

Overwatch 2 – Seizoen 9: Champions staat gepland voor release op 13 februari. Andere geplande veranderingen voor het nieuwe seizoen zijn onder meer een nieuw voortgangssysteem, een geheel nieuw vaardigheidsniveau boven Grand Master, “evenals grote gameplay-veranderingen in gevechten, heldenoverleving en passieve rollen.”

in Apart blogjeDirecteur Aaron Keller zei dat de impuls voor verandering afkomstig is van de gemeenschap zelf, en voegde eraan toe dat “feedback van… […] Spelers samen met de visie van ons team [will] Maak het spel leuker en uitdagender voor iedereen.”

READ  De selectie van Evil Geniuses Valorant zit naar verluidt vast in een ‘contractgevangenis’ ondanks loonsverlagingen

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *