Activision Controleer Call of Duty Warzone 2.0-serverproblemen

Activision Controleer Call of Duty Warzone 2.0-serverproblemen

Activision heeft serverproblemen erkend waarmee Call of Duty Warzone 2.0 te kampen heeft sinds de release van seizoen 3.

In een tweet zei Activision dat het nu serverproblemen probeert op te lossen.

De Call of Duty-community wordt steeds meer verergerd door serverproblemen in Warzone 2.0, waarbij vertraging soms van invloed is op het loggen van acties van spelers.

In de onderstaande tweet is te zien hoe Warzone-streamer JoeWo sterft door valschade omdat Warzone 2.0 zijn parachutespreiding niet kon registreren.

Ontwikkelaar Infinity Ward heeft het serverprobleem toegevoegd aan de openbare interface Call of Duty Trello-borddus we hopen dat dit probleem eerder vroeger dan later wordt opgelost.

Nieuwsuitzending: Is Zelda speelbaar in Kingdom’s Tears?

Het gaat momenteel niet goed met Call of Duty, met klachten over pay-to-win-pakketten en gameplay-problemen die luider worden. Op Steam heeft Warzone 2.0 momenteel de beoordeling “Meestal negatief”.

Nu Modern Warfare 2, Warzone 2.0 en de DMZ-extractiemodus nu een half jaar oud zijn, zal Activision het moreel van de spelers zeker opschudden in de aanloop naar de onthulling van de Modern Warfare 2-uitbreiding van dit jaar.

READ  NZ Breakers zijn gedwongen hun pre-season wedstrijd te annuleren na vier positieve tests voor Covid-19

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *