DEPGI lanceert de eerste draagbare monitor voor XBOX Series S-gaming onderweg

DEPGI lanceert de eerste draagbare monitor voor XBOX Series S-gaming onderweg

DEPGI lanceerde de eerste XBOX Series S draagbare monitor om altijd en overal ultiem gamegemak te bieden

DEPGIeen bekende concurrent in de computermonitorindustrie, heeft de eerste gelanceerd XBOX Series S draagbare monitor, waardoor gamers de ultieme gamepartner worden. Het bedrijf zet sinds 2008 keer op keer baanbrekende innovaties neer onder het motto: Feel the Life of Gaming.

DEPGI’s XBOX Series S draagbare monitor biedt gamers het ultieme gemak om hun favoriete games altijd en overal te spelen. Met deze draagbare monitor kunnen gamers gemakkelijk gaan spelen, omdat ze hun XBOX kunnen pakken en overal mee naartoe kunnen nemen. Of het nu op reis is of een weekendje weg, gamers kunnen onderweg van hun favoriete games genieten zonder dat ze een omvangrijk en zwaar tv-scherm nodig hebben.

Bovendien biedt de draagbare monitor XBOX Series S ook een uniek voordeel bij het spelen van games thuis. Spelers hoeven niet langer te concurreren met hun familie en vrienden op het tv-scherm, omdat ze hun eigen onafhankelijke scherm kunnen hebben om van het spel te genieten. Dit betekent dat gamers hun eigen spelopstelling kunnen hebben, vrij van afleidingen en onderbrekingen.

De XBOX Series S draagbare monitor heeft een 1080P 1920X1080 FHD IPS-scherm en biedt high-definition schermen, waardoor spelers een meer meeslepende game-ervaring krijgen. De monitor is uitgerust met 2x HDMI-poorten en 2 x 3,5 mm koptelefoonaansluitingen, die compatibel zijn met de meeste apparaten. Spelers kunnen de draagbare gamingmonitor aansluiten op Xbox Series S, Switch, PS5, pc, laptop, enz.

Het ultradunne ontwerp van de monitoren is gemakkelijk mee te nemen, zodat gamers hun favoriete games overal kunnen spelen. De schermen hebben een beschermhoes die de XBOX-body goed kan beschermen. De monitoren hebben een strak en modern ontwerp, waardoor ze de perfecte aanvulling zijn op elke gaming-setup.

READ  Waarom het krijgen van Baldur's Gate 3 cross save op Xbox de perfecte aanvulling is

Het draagbare display van de Xbox Series S biedt een vernieuwingsfrequentie van 144 Hz en een OD-functie voor vrijwel onmiddellijke respons. Met AMD FreeSync-technologie en dubbele 3W-stereoluidsprekers levert het vloeiende beelden en elimineert het stotteren of scheuren in games. Dit resulteert in een soepele en meeslepende game-ervaring, compleet met realistische geluidseffecten.

DEPGI’s XBOX Series S draagbare monitor is te vinden op Amazon: 11,6 inch-modelEn 12,5 inch-modelEn Model 15″ 2K 144 Hz.

DEPGI is een toonaangevende concurrerende fabrikant van computermonitoren, bekend om zijn innovatieve producten en toewijding om gamers de beste game-ervaring te bieden. Geniet vandaag nog van de ultieme game-ervaring met DEPGI.

Bron: DEPGI

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *