Adelaars bieden fans kartonnen uitsnijdingen van zichzelf voor thuiswedstrijden

Nu fans de thuiswedstrijden van Eagles in de nabije toekomst niet kunnen bijwonen, neemt de franchise maatregelen om ervoor te zorgen dat het thuisvoordeel en de aanwezigheid van Philadelphia-fans nog steeds zichtbaar zijn.

Op maandag, kondigden de Eagles aan dat ze seizoenskaarthouders en fans de kans bieden om kartonnen uitsnijdingen te kopen in een stoel bij Lincoln Financial Field voor een donatie van $ 100, waarvan de opbrengst naar de Eagles Autism Foundation gaat.

“Hoewel we zouden willen dat we Lincoln Financial Field dit jaar met 70.000 schreeuwende fans per wedstrijd konden vullen, zullen we vanwege de omstandigheden ten minste een deel van het seizoen Together Apart moeten zijn. Maar je kunt nog steeds deelnemen aan de gameday-actie met een Eagles Fan Cutout op Lincoln Financial Field. Zet je beste gamedag op en upload een foto van jezelf, zodat je nog steeds met ons mee kunt spelen op gamedagen, zelfs als je vanuit het comfort en de veiligheid van je eigen huis kijkt. De uitsnijdingen van Eagles-fans zijn slechts $ 100 per stuk, en de netto-opbrengst komt ten goede aan de Eagles Autism Foundation. Bij aankoop van een ventilatoruitsparing wordt ook afgezien van de registratiekosten voor het 2021 Eagles Autism Challenge-evenement, als je ervoor kiest om deel te nemen. “

Fans die geïnteresseerd zijn, hebben de opdracht gekregen om wat Eagles-spullen te plaatsen, iemand de foto te laten maken, geen selfies te maken, vanaf hun middel in een goed verlichte kamer te schieten en op de verzendknop te drukken.

De Eagles maakten bekend dat de foto’s het hele seizoen gebruikt zouden worden met de garantie dat fans zichzelf tijdens de uitzending op televisie zouden zien.

READ  BCCI ACU-team onderzoekt bevestigingspin Ravinder Dandiwal
More from Madison Garrett
Atleet positief voor Covid-19 aan de vooravond van de Spelen
Medewerkers van de luchthavenoperatie poseren voor foto’s met de Olympische ringen op...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *