Advertenties zeggen dat “Alan Wake” Remaster in oktober naar PS5 en Xbox Series X komt

Dat langdurige gezoem van Alan Wake Opwekking kan enkele voordelen hebben. Bekende detective Wario64 heeft Voorman Rakuten menu’s NS Alan Wake geremasterd De titel wordt op 5 oktober gelanceerd op PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series X/S. De winkelpagina’s zeggen niets over wat er nieuw is, maar het is veilig om aan te nemen dat je de resolutieverbeteringen en andere upgrades zult zien die je zou verwachten van de geremasterde versie van de psychologische thriller uit 2010.

Remedy is de afgelopen 11 jaar een bondgenoot van Microsoft geweest en bracht spraakmakende games uit zoals Alan Wake En Kwantumpauze Exclusief voor Xbox en pc tijdens de release van enkele games (zoals een doodsbijeenkomst opnieuw opstarten) op de mobiele telefoon. De ontwikkelaar heeft het auteursrecht hersteld om Alan Wake In 2019 signaleerde het echter de onafhankelijkheid van zijn platform met de lancering van toezicht houden op PlayStation en (eindelijk) op de Nintendo Switch.

De studio blijft Microsoft ondersteunen met exclusieve shows zoals de online shooter Crossfire X. De lijsten geven echter aan dat Remedy zijn horizon wil verbreden – inclusief het nieuw leven inblazen van games die veel PlayStation-bezitters de eerste keer niet hebben uitgeprobeerd.

Alle producten die door Engadget worden aanbevolen, worden met de hand uitgekozen door onze redactie, onafhankelijk van het moederbedrijf. Sommige van onze verhalen bevatten gelieerde links. Als u iets koopt via een van deze links, kunnen we een aangesloten commissie verdienen.

READ  Marvel's Avengers Black Widow-evenement is gearriveerd
Written By
More from Vanessa Hale

GameStop begint vroege Black Friday-uitverkoop op PS4, Xbox One, Nintendo Switch Games

Winkeliers proberen het vaak start Black Friday zo vroeg mogelijk om zoveel...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *