Dr. Disrespect dringt er bij Warzone- en Apex Legends-ontwikkelaars op aan om console-richthulp in evenwicht te brengen

Dr. Disrespect is van mening dat de doelcontroller een “groot probleem” is geworden in first-person shooter en battle royale-games zoals Call of Duty: Warzone en Apex Legends, en spoort ontwikkelaars aan om het te repareren of de gevolgen onder ogen te zien.

Crossplay is tegenwoordig een rage. Bij de meeste games kunnen spelers met hun vrienden spelen, ongeacht of ze op pc of console spelen. En als ze dat niet doen, verliezen ze een belangrijk voordeel dat de norm is geworden.

De ontwikkelaars hadden echter moeite om de invoermethoden in evenwicht te brengen.

Traditioneel hebben muis- en toetsenbordspelers altijd een voordeel gehad ten opzichte van consolespelers in FPS-games omdat ze meer controle en nauwkeurigheid hebben.

Interessant is echter dat de controle over het richten in de loop der jaren is verfijnd, tot het punt waarop sommige uitzendspelers, waaronder Dr. Disrespect, beweren dat het kom hierheen en vereist Weinig of geen vaardigheid door de speler.

YouTube: Dr. Disrespect

Dr. Disrespect heeft genoeg hulp gehad bij het richten van de console in first person shooter-games.

Het is alweer een tijdje geleden dat hij over dit onderwerp heeft gesproken. Doc sprong er echter meteen weer in in een tweet die op 4 september werd gepost.

Hij beweerde dat de onbalans tussen de twee inputs een “groot probleem” was voordat hij dreigde “iets te breken” uit frustratie.

“Omdat cross-play de norm is voor first-person shooters, is het richtspel een enorm probleem geworden”, zei hij. “We hebben een aantal ontwikkelaars nodig om prioriteit te geven aan de balans tussen de twee inzendingen. Ik ga iets breken.”

READ  Spelers van het spel van de overwinning van de Notre Dame op Bordeaux

Kolshev, beter bekend als Nicholas’ NICKMERCS, die beroemd was vanwege het besturen van de lobby’s met een console, kwam echter komisch op hem af en zei: “Je zult de koning hoe dan ook rollen, oude man.”

Doc is niet de enige die zich zorgen maakt over het helpen van het doelwit. iedereen van HuskersEn JGODook al lijkwade Deel dezelfde mening.

Een aantal Apex Legends-professionals beweerden ook dat de game nog in de kinderschoenen stond Slechtste geval ooit als gevolg van.

Crossplay heeft veel voordelen en het is een wenselijke functie. Het creëerde echter een nieuwe reeks problemen voor ontwikkelaars, waaronder de noodzaak om invoermethoden in evenwicht te brengen – iets in ieder geval Respawn is op zoek naar Apex.

Totdat ze weten hoe, zullen spelers niet stoppen met het uiten van hun zorgen.

More from Madison Garrett

Helaas wint Just Decent QB Play dit spel

PHILADELPHIA – De quarterback was niet zo goed als we dachten dat...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *