Een rechtszaak aanspannen tegen de makers van het GTA reverse engineering-project

afbeelding: Vriendelijke groeten

Onlangs circuleren er geruchten over een Grand Theft Auto Triple geremasterd Komt later dit jaar naar Nintendo Switch of Ergens in 2022.

Het GTA-nieuws van vandaag is een beetje anders. Take-Two Interactive, het moederbedrijf van Rockstar Games, onderneemt nu juridische stappen tegen de 14 programmeurs achter het re3-project. Grand Theft Auto 3 En Grand Theft Auto Vice City Het kan gespeeld worden op de Nintendo Switch.

zoals uitgelegd Kotaku, hebben de in Manhattan gevestigde Mitchell Silberberg & Knopp van Take-Two de rechtszaak vrijdag aangespannen in het Northern District van Californië. Take-Two eist een voorlopige voorziening en een juryrechtspraak en wil dit gedrag stoppen voordat er een uitspraak is gedaan.

In de klacht merkte de advocaat van MSK op dat de broncode spelers in staat stelde om games op meerdere gameplatforms te installeren en te spelen, inclusief games die nooit op de Nintendo Switch zijn uitgebracht.

Misschien wel het belangrijkste is dat de beklaagden beweren dat hun afgeleide GTA-broncode spelers in staat stelt om games op meerdere gameplatforms te installeren en te spelen, inclusief die waarop games nooit zijn uitgebracht, zoals PlayStation Vita en Nintendo Switch.

De rechtszaak volgt uit Take-Two die in augustus een golf van DMCA-verwijderingen uitbracht – gericht op enkele van de meest populaire wijzigingen in de serie. Als de geruchten over Grand Theft Auto Trilogy Remaster waar zijn, is dat waarschijnlijk de belangrijkste drijfveer hier.

READ  Kijk wat er in Apple's nieuwe kleuren M1 iMac zit, dankzij de laatste iFixit-storing
Written By
More from Lesley Curry
Sonic Frontiers preview beelden van ‘Early Build’
Foto: SEGA Sega heeft een eerste blik op Sonic’s nieuwe ‘Open Zone’-avontuur...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *