AEW Game Designer verlaat Yuke en keert terug naar 2K

WWE 2K Series-logo

Een nieuw rapport promoot een grote verandering in de wereld van professionele worstelvideogames.

WWE 2K22 zorgde ervoor dat de WWE-videogameserie terugkaatste na de slechte reactie op WWE 2K20 in 2019. De release van dit jaar, die op 11 maart voor het publiek beschikbaar werd gesteld, was een kritisch en commercieel succes, en kreeg enorme bijval van Stephanie McMahon tijdens een gesprek Recente financiële inkomsten van WWE.

Nu een nieuw rapport van Mike Straw van Sports Gamers Online Hij beweert dat Brian Williams, die onlangs met Yuke’s aan de All Elite Wrestling-videogame werkte, terugkeert naar 2K om te werken aan de toekomst van WWE-videogames. In het verleden was Bryan de nummer één game-ontwerper in de WWE-serie toen de franchise nog bestond uit de samenwerking tussen Yuke’s en THQ. Williams was tijdens zijn tijd bij het bedrijf nauw betrokken bij de ontwikkeling van de Creation Suite.

Volgens het rapport is het niet duidelijk welke rol Williams zal spelen in de toekomst van WWE-videogames, maar hij zal later deze maand weer aan de slag gaan met de franchise. Er wordt ook vermeld dat hoewel er nog een grote game uit WWE en 2K komt, dit niet betekent dat er een langetermijndeal is overeengekomen tussen beide entiteiten.

Bekijk meer: WWE 2K19- en WWE 2K20-servers worden in juni afgesloten

READ  Frontiers Of Pandora is alleen voor PS5 en Xbox Series X
Written By
More from Aubrey Mason
Best Buy Labor Day-verkoop in 2020
Van 4K-tv’s tot Apple-uitrusting, het verkoopevenement van Best Buy Labor Day is...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *