Deathloop-update voegt fotomodus en toegankelijkheidsopties toe

Een van de grote dingen van Deathloop is dat het er altijd fantastisch uitziet. De first person shooter-game was de beste keuze van 2022 en naast twee geweldige personages die memorabel speelbaar zijn, is er overal een geweldige en verbazingwekkende visuele stijl. Nu kun je er echt mee pronken, dankzij de toevoeging van een nieuwe portretmodus in de nieuwste Deathloop-update, die ook een indrukwekkende reeks nieuwe toegankelijkheidsfuncties toevoegt.

De nieuwe fotomodus van Deathloop bevat een indrukwekkende reeks opties voor het maken van de perfecte screenshot. Naast de gebruikelijke bedieningselementen voor het positioneren van de camera, heb je ook opties om het personage van de speler en NPC’s te zien – je kunt ze uitschakelen als je alleen geïnteresseerd bent in landschapsfoto’s. Colt en Julianna kunnen ook worden gecast en je hebt toegang tot alle ontgrendelbare outfits in elke versie van Deathloop die je bezit.

Toegankelijkheidsopties zijn te vinden onder een nieuwe categorie in het hoofdmenu, die is vereenvoudigd voor eenvoudigere navigatie, met name met het toetsenbord en de richtingstoetsen. De toegankelijkheidsopties zijn gegroepeerd in vier categorieën: visuals, gameplay, interface en menu’s.

Hier is een trailer die de nieuwe beeldmodus laat zien:

Er zijn enkele belangrijke nieuwe opties beschikbaar voor moeilijkheidsgraden, waaronder enkele die te maken hebben met de unieke Deathloop-mechanica. Je kunt bijvoorbeeld kiezen hoeveel ‘herhalingen’ de Colt krijgt voordat de lus wordt gereset in de modus voor één speler, of de moeilijkheidsgraad verwijderen die Dreamers begint uit te schakelen.

Je kunt ook de snelheid van het spel aanpassen en zelfs kiezen of deze instelling altijd actief of omgeschakeld is.

READ  Will Wright zoekt hulp bij Modder Sims om een ​​nieuw spel te testen

Zoals opgemerkt door ons hardwareteam, bevat de derde update van Deathloop ook AMD’s nieuwe FideltyFX Super Resolution 2.0-ondersteuning, die een mooie FPS-boost kan bieden via beeldopschaling, vergelijkbaar met hoe Nvidia DLSS werkt.

de officiële Correctie opmerkingen Krijg de volledige details van wat er is toegevoegd in Deathloop Update 3.

Written By
More from Max Mcgee
Resident Evil 4 VR verschijnt volgende maand op Oculus Quest 2
Resident Evil 4 VR wordt volgende maand uitgebracht in Oculus Quest 2....
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *