Yamaha moedigt je aan om te rijden: de Digital Ride Out-app

De zon schijnt, de temperaturen stijgen en er komen weer veel mooie dagen aan. Dit is de perfecte gelegenheid om op twee wielen te gaan, samen of alleen. Om alle motorrijders in de Benelux aan te moedigen, lanceert Yamaha dit jaar weer de Digital Ride Out app. Dit digitale motorpuzzelspel bevat dit jaar meer tracks en meer prijzen, dus het is nog leuker! Elke motorrijder in de Benelux is volledig gratis om deel te nemen. De winnaar wint een Yamaha MT-07 en Tweede plaats op de Yamaha XSR125!

Sfeervolle motorroutes door de hele Benelux

De Digital Ride Out van Yamaha is een puzzelwedstrijd waarbij je op een motor rijdt, vergezeld van een app op je smartphone. Het dealernetwerk van Yamaha heeft verschillende routes door de Benelux opgezet. Elke track begint en eindigt bij een officiële Yamaha-dealer. Tijdens het rijden op de weg worden allerlei vragen gesteld en kun je taken op je nemen. Als u vragen correct beantwoordt en taken voltooit, wordt uw positie op het leaderboard een boost. Vragen en taken variëren van het maken van een foto van uw motorfiets voor een bepaald monument tot het beantwoorden van specifieke vragen over Yamaha en de dealer. Alle scores worden bijgehouden in een realtime leaderboard.

leuke prijzen

Je kunt op elk moment van de dag je plaats in de ranglijst in de app zien. Dit jaar maakt elke deelnemer kans op meer prijzen! Er is een nieuw element toegevoegd: Maandprijzen. elke 1H Van de maand winnen de nummers 1 t/m 3 een prachtig pakket goederen van Yamaha t.w.v. 50 euro,-. Heeft u een besluit om alle wegen te rijden? Dan beleef je aan het einde van de reis niet alleen heel wat rijkere avonturen, maar krijg je waarschijnlijk ook een nieuwe Yamaha MT-07 2022 twv €8.299 of een Yamaha XSR125 twv €5.299! 3H Uit de ranking won een motorjack van de nieuwste Yamaha MT en TomTom Rider 550 serie. De nummers 4-10 mogen echter niet met lege handen thuiskomen, zij wonnen een TomTom Rider navigatiesysteem twv 399,95 euro.

READ  Makkelijker bestellen bij Carel Lurvink dankzij de nieuwe webwinkel

Wij heten alle motorrijders welkom

De Digital Ride Out van Yamaha is gratis te downloaden voor iOS en Android. Het gebruik van de applicatie is gratis en deelname aan de wedstrijd is niet verplicht. Elke rijder is welkom, met of zonder Yamaha. De wedstrijd loopt van nu tot 12 augustus 2022.

Meer informatie is te vinden op yamaha-motor.eu/digital-ride-out/ik

Download de app

De applicatie kan gratis worden gedownload in .-formaat App Winkel En Google Play Store onder de naam Digital Ride Out.

More from Madison Garrett
SpongeBob en Skyrim komen naar Fall Guys
in Fall Guys: een absolute knock-out‘s Seizoen 3, Secrets of the Sun,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *