Age of Empires 4-patch stelt je in staat om kaartgroottes voor meerdere spelers te kiezen

Mensen spelen RTS-games om verschillende redenen en op verschillende manieren: de een wil misschien rechtstreeks de strijd aangaan, terwijl de ander er de voorkeur aan geeft zijn basis uit te breiden en kasteelmuren en boerderijen netjes neer te zetten voordat hij ten strijde trekt. De nieuwste Age of Empires IV-patch is geschikt voor beide speelstijlen door opties voor kaartgrootte te ontgrendelen voor multiplayer-wedstrijden.

Met patch 14681 kun je je eigen kaartformaten kiezen voor multiplayer-games. U kunt nu opties selecteren om de grootte van de standaardgrootte te vergroten of te verkleinen – 4v4 kan bijvoorbeeld worden gespeeld op een grote kaart en 3v3 kan worden gespeeld op een middelgrote kaart.

De patch verandert ook de standaardkaartgrootte voor sommige Quick Match-configuraties, waardoor games compacter (korter) worden. 2v2-wedstrijden worden gespeeld op kleine kaarten, 3v3-spellen worden gespeeld op middelgrote kaarten en 4v4-wedstrijden worden gespeeld op grote kaarten. Je kunt echter nog steeds gigantische kaarten (of een kaart van een ander formaat) gebruiken in aangepaste games – deze mods zijn alleen van toepassing op quick match-games.

De patch maakt ook aanpassingen aan specifieke kaarten en hoe implementaties werken op de Warring Islands-kaart in het geval van ongelijk verdeelde teams. Meer bomen paaien in de Altai, de bergketens op de Franse pas zijn korter en de paai van handelscentra en heilige plaatsen werd verplaatst naar de Donau.

U kunt een bestand lezen Volledige patch-opmerkingen Om alles te zien wat er is veranderd in de update van vandaag. De ontwikkelaars zeggen dat ze het weer voor het tweede seizoensevenement van seizoen 1 in de gaten houden en dat er momenteel aan seizoen 2 wordt gewerkt.

READ  Humankind sluit zich bij de lancering aan bij Xbox Game Pass voor pc

Written By
More from Max Mcgee
Oculus Quest Air Link gebruiken voor draadloze virtual reality-games op pc
Oculus Quest 2 versie 28-update introduceerde Air Link voor het populaire virtual...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *