Valve’s Steam Deck kan nu meer games spelen dan tijdens het opstarten

stoom oppervlak

afbeelding: ventiel

Toen Valve’s Steam Deck in februari werd gelanceerd, kon het slechts een (relatief) paar van de duizenden titels van het platform spelen. Het aantal was precies 399, maar nu, een paar weken later, is dat aantal bijna verdrievoudigd.

Op 25 februari, de dag van de lancering van Steam Deck, waren er 399 die ik net noemde plus bijna 300 andere die als “speelbaar” werden vermeld, maar er kunnen enkele problemen zijn. Merk op dat deze lijst games bevatte die goed presteerden, maar die waren ontworpen met een groot scherm en muis in gedachten, en dus misschien niet de beste ervaring op een handheld-apparaat waren.

Iedereen die in februari een Steam Deck koopt (of eerder eigenlijk, want om er een te krijgen, moest je vooraf bestellen in 2021) is misschien geïnteresseerd in de grootte van die aanbieding en het feit dat Enkele van de grootste videogamefranchises die er zijn, zullen niet goed spelen met hun nieuwe mobiele apparaat.

Nu we begin mei zijn, is het echt drastisch verbeterd. Er zijn een aantal plaatsen waar u kunt bijhouden hoeveel games er op het systeem kunnen worden gespeeld, maar stoom koken Het is in hoofdlijnen uiteengezet, en dat is waar we vandaag naar kijken.

Steam Games-kaart

Zie je, dingen sprongen meestal in maart en vertraagden sindsdien, maar ik beschouw dit als een soort van “hoe ver de dingen zijn gegaan sinds de lancering” soort deal, niet alleen een controle van de laatste weken. Op het moment van publicatie zijn er nu 1.289 volledig geverifieerde spellen en 1.169 meer speelbaar.

Laten we in de praktijk deze nummers toepassen op mijn Steam-bibliotheek, Aangezien dit is hoe ik een onofficiële blik wierp op ondersteuning toen het systeem werd gelanceerd. In februari waren slechts 59 van mijn 810 Steam-games volledig geverifieerd; Nu 131 van hen. Dit is vooruitgang!

Wat me leidt tot: Dit betekent niet dat games die niet op de lijst staan, helemaal niet werken. Het betekent alleen dat het nog niet volledig is getest, dus je kunt verwachten dat dit aantal zal blijven stijgen naarmate er meer en meer resultaten naar buiten komen. En als je deze dingen verder wilt volgen, Protondb is een andere geweldige plek om een ​​bladwijzer te maken.

READ  Forza Motorsport keert terug in 2023, 'van de grond af opgebouwd'
Written By
More from Lesley Curry
Sekai Slobbish Dragon Princess 2 Projectlicenties, Qualia Games – Nieuws
Amairo Chocolade 2, Re; Lord 3, 2236 AD Secretaresseverhalen, Tobari 2: Nightmare...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *