Age of Empires III: Definitive Edition voegt zich bij Xbox Game Pass voor pc op 15 oktober, pre-order nu

Fans van het real-time strategiegenre wachten misschien ongeduldig op de komst van Age of Empires IV, maar World’s Edge laat spelers niet hoog en droog achter zonder enige Age of Empires-actie. Ze hebben hard gewerkt aan het remasteren en herwerken van de originele Age of Empires-titels met Definitive Editions, en de laatste inzending in deze lijn is Age of Empires III: Definitive Edition. Vandaag op Gamescom heeft World’s Edge Age of Empires III: Definitive Edition aangekondigd naast de allereerste trailer. Deze liefdevol geremasterde titel komt uit op 15 oktober 2020 en staat op de eerste dag op Xbox Game Pass voor pc.

Als je de originele Age of Empires III hebt gespeeld, krijg je hier een traktatie. De definitieve editie bevat:

Beste VPN-providers 2020: leer over ExpressVPN, NordVPN en meer

  • 4K-afbeeldingen.
  • Herbouwde 3D-middelen.
  • Gemoderniseerde gebruikersinterface en gebruikersinterface.
  • Cross-play multiplayer.
  • Verbeterde soundtrack en audio.

Maar de Definitive Edition gaat niet alleen over grafische verbeteringen, maar voegt ook twee nieuwe spelmodi en beschavingen toe. De spelmodi zijn onder meer:

  • Historische veldslagen. Deze gamemodus zijn specifieke scenario’s die zich afspelen binnen de tijdsperiode die de game beslaat.
  • Art of War-uitdagingen. Deze uitdagingen zijn een favoriet bij fans uit Age of Empires II: Definitive Edition en keren terug in Age of Empires III: Definitive Edition om spelers te helpen meer te weten te komen over de verschillende beschavingen, de kunst van real-time strategiespellen en de fijne kneepjes van Age of Rijken.

Ten slotte omvatten Age of Empires III en al zijn uitbreidingen in totaal veertien beschavingen. De Definitive Edition voegt twee nieuwe geheel nieuwe beschavingen toe en brengt enkele wijzigingen aan in andere beschavingen, waaronder:

  • De Zweden. Deze beschaving is geheel nieuw in de franchise en omvat een kleine maar machtige natie die domineert met unieke militaire tactieken.
  • De Inca’s. Dit Zuid-Amerikaanse rijk, een steunpilaar van de Age of Empires-franchise, stond bekend om zijn bouwwerk, het bouwen van indrukwekkende steden, tempels en meer.
  • Veranderingen in Indiaanse beschavingen. World’s Edge wilde Indiaanse beschavingen beter weergeven in het spel, dus raadpleegden ze experts om de cultuur van de Indiaanse beschavingen die in het spel te zien zijn, nauwkeurig vast te leggen. Dit betekent dat beschavingen kunnen worden veranderd in Age of Empires III: Definitive Edition.
READ  Edo no Yami voor PS5, Xbox, pc, PS4 en Switch onthult vijanden in nieuwe video's

Dus hoe kom je aan het nieuwste in de Definitive Collection? Pre-orders worden nu geopend op Steam en de Windows Store voor $ 20. Spelers kunnen 25% korting krijgen als ze de Age of Empires III: Complete Edition of beide huidige Age of Empires: Definitive Editions al bezitten, waardoor de totale prijs wordt verlaagd tot $ 15. World’s Edge zal ook een Age of Empires: Definitive Collection uitbrengen met alle drie de games voor $ 45.

Ten slotte voegt Age of Empires III: Definitive Edition zich bij Age of Empires: Definitive Edition en Age of Empires II: Definitive Edition op Xbox Game Pass voor pc (Beta) wanneer het op 15 oktober 2020 wordt gelanceerd, zodat spelers daar geen om nog meer te betalen om toegang te krijgen tot het spel. Als je de game wilt kopen om deze permanent aan je verzameling toe te voegen, krijgen Xbox Game Pass voor pc- en Xbox Game Pass Ultimate-abonnees beide dezelfde korting van 25%.

U kunt het Age of Empires-team volgen op sociale media of hun officiële website voor informatie over het spel, en zelfs mogelijkheden om het spel te testen voordat het officieel wordt uitgebracht.

Een catalogus met gamesXbox Game Pass Ultimate

Al uw gamingbehoeften, in één abonnement.

Is de Xbox Game Pass Ultimate de beste waarde in alle games? Het is mogelijk. Ultimate bundelt je Xbox Live Gold-abonnement met een Xbox Game Pass-abonnement voor zowel Xbox-consoles als Windows-pc’s. Dat betekent toegang tot honderden games, en er worden er steeds meer toegevoegd, voor een enkele maandelijkse abonnementskosten.

READ  Infinite Xbox Elite Gamepad is onthuld

Written By
More from Max Mcgee

Alarm voor zware regenval in de districten van Karnataka

Bengaluru: Mensen beschermen zichzelf met paraplu’s tijdens regen in Bengaluru op 20...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *