De hoge prijs van de Samsung Galaxy Z Fold 2 5G is uitgelekt

BIJWERKEN: Samsung heeft de Galaxy Z Fold 2 geactiveerd pre-order pagina in het VK, wat de lokale prijs en releasedatum bevestigt. Het bijgewerkte verhaal gaat hieronder verder:

###

Samsung heeft zijn premium smartphoneprijzen dit jaar en de Galaxy Z Fold 2 werd verondersteld geen uitzondering te zijn. Maar informatie verkregen door Roland Quandt suggereert dat Samsung een prijsverlaging plant voor zijn volgende opvouwbare.

Iets goedkoper dan de originele Galaxy Fold

De Galaxy Z Fold 2 zal naar verluidt in Duitsland verkrijgbaar zijn voor € 1.999, – wanneer deze eind september verkrijgbaar is. Dat is nog steeds een extreem hoge prijs, maar het vertegenwoordigt een korting van € 100 ten opzichte van het model van de eerste generatie.Vanwege de verschillende belastingtarieven waarschuwt Roland Quandt dat de aanbevolen verkoopprijs opnieuw met maar liefst € 100 kan variëren voor de rest van Europa. Dat betekent dat sommige klanten het misschien goedkoper kunnen vinden, terwijl anderen misschien iets meer moeten uitgeven.

Degenen onder jullie die in het VK wonen, moeten £ 1.799 betalen voor de 256 GB-variant volgens de lokale pre-orderpagina van de Samsung Galaxy Z Fold 2, die mogelijk voortijdig is geactiveerd. Het vertegenwoordigt een korting van £ 101 ten opzichte van het origineel Galaxy Fold.

Wat betreft de lanceringsdatum, Samsung heeft via de pre-order pagina bevestigd dat het toestel vanaf vrijdag 18 september te koop zal zijn. Maar als je pre-ordert, wordt de Galaxy Z Fold 2 op donderdag 17 september verzonden.

Een enorm 120Hz-scherm en een groter omslagdisplay

Het Zuid-Koreaanse bedrijf kondigde vandaag een persconferentie aan die gepland staat voor dinsdag 1 september. Het wordt ‘Unpacked Part 2’ genoemd en zal zich voornamelijk richten op de Galaxy Z Fold 2, hoewel sommige andere smartphones kunnen verschijnen.

Voor degenen onder u die het niet weten: de prijs van € 1.999 die aan het opvouwbare scherm is bevestigd, ontgrendelt de toegang tot een enorm 7,6-inch opvouwbaar AMOLED-scherm, compleet met dunne randen, een perforatiegat en een supersoepele 120Hz verversingssnelheid.

READ  Enquête: heb je Apple's nieuwe AirPods Max-hoofdtelefoon van $ 549 besteld?

Het scherm in kwestie heeft ook een resolutie van 2208 x 1768p. En in tegenstelling tot recente vlaggenschepen van Samsung die 120Hz niet boven 1080p kunnen draaien, zal de Fold 2 naar verluidt tegelijkertijd op volledige resolutie en 120Hz kunnen werken.

Naast dit alles zit een extra lang 6.2-inch omslagdisplay. Het heeft ook een perforatiegat voor de selfie-camera en zou veel nuttiger moeten zijn dan die op de originele Galaxy Fold, die slechts 4,6 inch meet.

Written By
More from Aubrey Mason

Laadtijden van sommige PlayStation 4-games drastisch verkort na update | Tech

Een aantal PlayStation 4-games heeft updates ontvangen waardoor ze veel sneller laden....
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *