Ah, Epic Games heeft het ArtStation gekocht

Illustratie van een artikel met de titel Uh, Epic Games heeft ArtStation gekocht

afbeelding: ArtStation

Terwijl we gewend zijn aan zaken als studio’s Het wordt gekocht en betaald als onderdeel van Epic Het is een elektronisch spel– een kruistocht tegen bedrijven zoals Apple en Valve Corporation Ik heb het weekend iets onverwachts gekocht: ArtStation, een site Iedereen die ooit onze Verfijnde kunst Eigendom Hij zal er meer dan vertrouwd mee zijn.

Na de ondergang van CGHub opnieuw in 2014Kortom, ArtStation is verschenen De Een site voor iedereen Werk professioneel op het gebied van entertainment. Dus als een kunstenaar in videogames heeft gewerkt, heeft hij vrijwel zeker een portfolio op ArtStation bijgehouden, en dat is waarom elke Verfijnde kunst Het bericht kan een link naar de website bevatten.

Dus wat betekent verkopen eigenlijk? Wat artiesten betreft, zoals je zou verwachten gezien de ontwikkelaarsvriendelijke tarieven van Epic elders, kunnen ze veel geld verdienen op de site door een drastische verlaging van de verkoperskosten (ArtStation Het heeft een commerciële component waar mensen dingen kunnen verkopen zoals educatieve video’s en foto-referentiepakketten), terwijl de videotutorials van ArtStation voor binnen ook de rest van 2021 gratis zullen zijn.

Voor Epic zullen ze profiteren van de populariteit en structuur van de site om veel Unreal Engine-gerelateerde dingen te doen, terwijl voor alle anderen ArtStation zal werken. ”Blijven opereren als een onafhankelijk merkplatform ”, wat voor de meeste artiesten betekent dat de look en feel van de site voorlopig precies hetzelfde blijft.

ginder Meer bij het kopen Hier.

READ  Yoenis Cespedes 'ziet eruit als een monster'
More from Madison Garrett

Geniet thuis van virtuele fietstochten door Slovenië

Fietsliefhebbers kunnen straks thuis genieten van de vijf prachtige fietsroutes door het...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *