AHSAA: Noord-Zuid All-Star-voetbalwedstrijd verhuist naar Hancock Whitney Stadium | Mobile County Alabama News

MONTGOMERY, Ala. (WALA) – Officieren van de Alabama High School Athletic Association hebben vrijdag aangekondigd dat de 62e jaarlijkse North-South All-Star Football Classic zal worden gespeeld in het Hancock Whitney Stadium van de University of South Alabama.

De wedstrijd staat gepland voor 18 december.

De 61e wedstrijd werd afgelast vanwege bezorgdheid over COVID 19 afgelopen zomer. De 62e wedstrijd zou begin dit jaar naar december worden verplaatst.

De teams voor de komende Noord-Zuidwedstrijd worden naar verwachting volgende week bekend gemaakt.

De aankondiging werd gedaan door Jamie Lee, directeur van de Alabama High School Athletic Directors & Coaches Association (AHSADCA) vrijdag.

“We zijn de stad en het graafschap Mobile, de Mobile Sports Authority en de University of South Alabama dankbaar voor hun interesse in en steun voor een van onze eerste evenementen”, aldus Lee. “Verschillende steden toonden interesse in het evenement, maar Mobile steeg boven hen allemaal uit om onze student-atleten en coaches te ondersteunen. We kijken ernaar uit om de komende drie jaar met hen samen te werken.”

Het contract is een driejarige overeenkomst inclusief 2020, 2021 en 2022.

Mobile was de thuisbasis van de Alabama-Mississippi All-Star Classic van 1988 tot 2010. AHSAA Executive Director Steve Savarese zei dat hij uit de eerste hand weet wat een geweldige ervaring Mobile heeft gecreëerd voor die wedstrijd.

“Ik ben blij dat onze Noord-Zuid-game naar Mobile verhuist”, zei hij. “Ik coachte in de Alabama-Mississippi All-Star Game en zag uit de eerste hand wat een geweldige ervaring het was voor de spelers en coaches. Onze teams krijgen de kans om te spelen in het gloednieuwe Hancock Whitney Stadium in South Alabama. Ik ken de stad en County of Mobile, de Mobile Sports Authority en de University of South Alabama zullen een geweldige ervaring bieden voor onze North-South Game. “

READ  Download meer dan 150 GB aan gemaakte geluidseffecten en gebruik het gegenereerde gebruik voor uw persoonlijke of commerciële projecten

Savarese en Lee zeiden dat de AHSAA en AHSADCA de interesse en toewijding waarderen die worden getoond door de gemeentelijke en provinciale leiders van Mobile, VS, en de Mobile Sports Authority.

“We zijn vereerd om de North-South All-Star-wedstrijd te hosten in het Hancock Whitney Stadium op de campus van de University of South Alabama,” zei de directeur van atletiek van de VS, Dr. Joel Erdmann. “We zijn een speciale dank verschuldigd aan Danny Corte, de Mobile Sports Authority en anderen die dit mogelijk hebben gemaakt, en aan de AHSAA voor de kans. Dit is echt een teaminspanning van en voor onze gemeenschap.”

Corte, de uitvoerend directeur van de Mobile Sports Authority, is ook enthousiast over de introductie van de Noord-Zuid-game naar mobiel.

“Wij van de Mobile Sports Authority met de steun van zowel de stad als het graafschap Mobile zijn enthousiast om de komende drie jaar samen met de AHSAA de North-South All-Star Football Game te organiseren in het nieuwe Hancock Whitney. Stadion op de campus van de University of South Alabama, ‘zei Corte. “Ik wil de Alabama High School Athletic Association bedanken voor het vertrouwen dat ze in ons hebben getoond om een ​​van hun kenmerkende jaarlijkse evenementen te organiseren. Ik wil ook in het bijzonder Joel Erdmann en de University of South Alabama bedanken voor hun samenwerking met ons samen met de Mobile County Public School System en Visit Mobile. Ons hele team kijkt er naar uit om een ​​geweldige ervaring in Mobile te creëren voor de jonge atleten en hun families en fans. “

READ  IBPS RRB PO 2021-toegangskaart vrijgegeven: hoe te downloaden

De North-South Classic begon in 1948 in Tuscaloosa en werd tot en met 1984 jaarlijks gespeeld.

Ambtenaren zeggen dat het werd stopgezet van 1985-1996 en teruggebracht in 1997 als onderdeel van de AHSAA Summer Conference en AHSADCA All-Star Sports Week. Het werd gespeeld in Cramton Bowl van 1997-2004, verhuisde vervolgens naar december en speelde twee jaar in het Veterans Stadium van Troy University in 2004 en 2005; verhuisde naar Alabama A&M University (2007-2010) en keerde terug naar juli toen de AHSAA Summer Conference naar Huntsville verhuisde vanwege renovaties in Montgomery.

De Noord-Zuid-wedstrijd keerde terug naar Montgomery’s Cramton Bowl toen de Zomerconferentie in 2011 terugkeerde naar de hoofdstad en werd daar sindsdien elk jaar gespeeld.

Enkele van de beste high-school-, universiteits- en professionele voetbalspellen van de staat hebben in de Noord-Zuid-wedstrijd gespeeld – waaronder Heisman Trophy-winnaar Pat Sullivan (1968), Auburn All-America-ontvanger Terry Beasley (1968), Green Bay Packers geweldige Bart Starr ( 1952), en Alabama All-America linebacker en NFL All-Pro Cornelius Bennett pakten de MVP-onderscheiding in de wedstrijd van 1983. Decatur High School-teamgenoten Joe Brewer en Bobby Golden verdienden MVP-onderscheidingen in de eerste wedstrijd die in 1948 werd gespeeld.

Written By
More from Eda Greene
Hoe download ik gratis vuur naar pc of laptop? Lees hier meer over het gratis Fire-downloadproces
Games zijn onderverdeeld in 3 gebieden: mobiele telefoon, console en pc. Deze...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *