Sony Xperia 5 II-achtergronden zijn nu beschikbaar voor download voor elk apparaat

De Sony Xperia 5 II is het meest recente vlaggenschip van de fabrikant. Wil je je eigen toestel of tablet een Sony look geven? Hier kun je zien hoe de Xperia 5 II-achtergronden eruit zien en ze direct downloaden.

Lees verder na de advertentie.

Sony Xperia 5 II-achtergronden zijn nu beschikbaar om te downloaden

De Sony Xperia 5 II werd half september aangekondigd en is nu ook te koop. Elke fabrikant levert een apparaat met verschillende vooraf geïnstalleerde achtergronden, waaronder Sony. Die afbeeldingen kun je natuurlijk ook gebruiken op bijvoorbeeld je eigen smartphone, tablet of laptop. Het downloaden van de Xperia 5 II-achtergronden is eenvoudig via deze MEGA-koppeling.

In totaal kunnen 26 afbeeldingen worden gedownload met een resolutie van 2160 bij 2520 pixels. U kunt kiezen uit verschillende soorten en stijlen, waaronder abstracte, dynamische en natuurlijke achtergronden. Genoeg keuze voor iedereen.

Meer informatie over de Xperia 5 II

Het nieuwe lid van de Sony-familie is uitgerust met hoogwaardige hardware en heeft een relatief smal formaat. Het scherm is 6,1 inch groot en heeft een langwerpige verhouding. Sony kiest voor een OLED-paneel met hoge resolutie en een verversingssnelheid van 120Hz. Deze combinatie laat kleuren van het scherm spatten en alles voelt glad aan.

Op de achterkant vind je drie camera’s van elk 12 megapixels. Naast de hoofdcamera zijn er ook een groothoek- en telelens beschikbaar. Zo kun je iets meer van de omgeving vastleggen of kun je objecten wat dichterbij halen. Het toestel is verkrijgbaar in zwart en blauw en de snelle Snapdragon 865-chip zorgt voor goede prestaties.

READ  Tienduizenden gestolen databases die online zijn gepubliceerd
Sony Xperia 5 II officieel

De accu is 4000 mAh en is snel op te laden via de usb c poort. In de aan / uit-knop aan de rechterkant is een vingerafdrukscanner verwerkt. Een koptelefoonaansluiting en 5G-ondersteuning zijn ook aan boord, geweldig voor de toekomst. Sony levert de Xperia 5 II met Android 10, maar het toestel krijgt de update naar Android 11 sowieso.

We zijn nu druk bezig met het testen van deze compacte high-end smartphone. Houd Android Planet in de gaten, want de review wordt binnenkort gepubliceerd. Heeft u specifieke vragen over het apparaat? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel!

Lees meer over Sony

More from Madison Garrett
Final Fantasy: Crystal Chronicles Remaster bijgewerkt naar versie 1.0.2, hier zijn de volledige patch-opmerkingen
┬ę Square Enix Square Enix heeft een nieuwe update uitgebracht voor zijn...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *