AI bouwt speciale versie van GTA V

GAN. autodiefstal the is een project waarin Nvidia’s GameGAN-technologie (Generative Adversarial Networks) wordt gebruikt om een ​​AI te trainen om te proberen zijn eigen versie van Grand Theft Auto V. En hoewel het verre van perfect is, is het direct herkenbaar als GTAV.

sentdex legt het project uit in de onderstaande video, waar de AI wordt getraind door veel verschillende voorbeelden te laten zien van auto’s die in het spel rijden, en vervolgens dingen te laten zien zoals hoe de auto’s eruit zien en de omgeving en ze vervolgens af te stemmen om te werken.

Wat hier echt belangrijk is om op te merken, is dat dit niet alleen gesimuleerde opnamen zijn, Dit is spelen. En hoewel wat beschikbaar is voor de speler vrij eenvoudig is — je kunt alleen in de buurt rondrijden — is het nog steeds erg moeilijk te zien, aangezien dat iets was dat Toveren door kunstmatige intelligentie.

Zelfs de visuals zijn indrukwekkend. Ja, er is het merk, de aquatische “Dreamcape” die naar alles kijkt vanwege het feit dat het is gemaakt door computers en niet door mensen, maar ga verder en je kunt zien dat de AI niet alleen de algehele esthetiek van de game repliceerde, maar ook enkele visuele effecten, zoals de manier waarop de auto licht draait in bochten.

Om je te laten zien hoe de AI is getraind, kun je hier kijken naar GameGAN die de beelden voedt, vervolgens alles uitknabbelt en dingen leert zoals welke delen weg zijn.

Dit is de tweede keer in twee maanden dat ik over AI moet schrijven en Grand Theft Auto V. In mei hebben we een demo gezien van hoe je AI kunt trainen om gamevisuals bijna realistisch te maken, en de resultaten – zij het van een korte demo – waren bijna om het te laten gebeuren..

U kunt hiervan een demo downloaden, zie meer technische informatie, Hier.

READ  Netflix komt met de documentaire van het WK T20 Dames 2020
Written By
More from Aubrey Mason
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *