Steam Summer Sale: 10 pc-games met korting om nu te kopen

ze

Amazon Prime Day is uit en de jaarlijkse Summer Sale op Steam is van kracht. Er zijn op dit moment veel pc-games met enorme kortingen op Steam, zoals de winkel heeft een Pick Your Own Adventure-stijllijst om je te helpen door ze allemaal te bladeren. Het is de moeite waard om de tijd te nemen om alles te ontdekken, vooral als je een fan bent van indiegames.

Om je verder te helpen, hebben we 10 geweldige scherp geprijsde games op Steam uitgekozen. Dit omvat nieuwe titels zoals Legendarische editie Mass Effect Plus games die wat ouder zijn maar nog steeds geweldig.

De zomerdownload van Steam loopt tot 8 juli en we zullen dit bericht bijwerken als we nieuwe titels toevoegen of nieuwe edelstenen ontdekken.

klep

Halfwaardetijd: Alex Niet alleen is Half-Life een nieuwe game — die op dit moment als frisse lucht aanvoelt — het is ook de beste reden om tot nu toe in VR te investeren. Een volledige AAA die van de grond af is ontwikkeld voor VR-platforms is opwindend, vooral als het gaat om stambomen zoals Half-Life.

BioWare

Het is iets meer dan een maand geleden sinds Mass Effect Legendary werd uitgebracht, maar het is hier op Steam’s zomeruitverkoop. Het is $ 10 korting, 17% korting, voor $ 49. Dat is een geweldige buzz voor de rest van jullie als je kijkt naar de uren en uren en uren (en uren) aan inhoud hier, waaronder de drie belangrijkste Mass Effect-games plus al hun DLC.

gigantisch speelgoed

Hades won verschillende Game of the Year-prijzen voor 2020, en nu is het een goed moment om erachter te komen waarom. Het is een elegant spel in elke zin van het woord, van kunst tot gevechten, en bevat veel onvergetelijke personages. Het is absoluut de moeite waard om te spelen – vooral voor slechts $ 17,50.

ze

Battlefield V is de nieuwste game in de serie, gelanceerd in 2018. Het heeft een heleboel uitbreidingen en DLC-content, die allemaal zijn opgenomen in de definitieve versie. Het is aanzienlijk afgeprijsd, voor slechts $ 12,50, en zal een goede schietoefening zijn vóór Battlefield 2042.

Capcom

Remakes van videogames zijn momenteel behoorlijk populair en Resident Evil 2 is misschien wel de beste tot nu toe. Het is een getrouwe remake van de originele PlayStation 1 (in tegenstelling tot Final Fantasy 7 Remake, wat meer een remake is), en het is een geweldige release. Raccoon City is huiveringwekkend, maar zeker een bezoek waard – vooral voor het prijskaartje van $ 16.

Square Enix

Final Fantasy is al vele jaren exclusief voor een console en is waarschijnlijk door veel pc-professionals gemist. Als je geïnteresseerd bent in de franchise en er naar op zoek bent, is Final Fantasy X net zo’n goede plek als elke andere. De geremasterde combinatie van X en X-2 is 50% korting.

Microsoft Studio’s

Forza Horizon 4 staat op Xbox Game Pass, dus je zou het via deze service moeten spelen als je dat nog niet hebt gedaan. Als je niet geabonneerd bent, krijg je nu 50% korting op de premium open world racer.

gigantische mus

What Remains of Edith Finch is een op verhalen gebaseerd spel waarvan je in ongeveer drie uur kunt genieten. Het onderzoekt de trauma’s die de familie Finch heeft ervaren en het verhaal van het personage dat zijn naam draagt ​​via een reeks minigames. Dit klinkt misschien niet erg spannend, maar het zijn drie uur die je niet snel zult vergeten.

READ  Far Cry 6 Release Time - Hier ontgrendelt First Person Shooter
Written By
More from Max Mcgee
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *