Verizon reageerde niet, dus een boze klant vond een geweldige oplossing

scheldt? Probeer groepen.

(Foto: Verizon)

Vandaag verdwijnen we in het hart, de ziel en de geest van iemand die een beetje moeite met hem had Verizon.

Nee, het is zeker niet de eerste en ook niet de laatste.

Hij is ook niet de eerste en ook niet de laatste die soortgelijke problemen heeft gehad met een van de overige telefoonmaatschappijen.

Ik heb echter het gevoel dat Kevins oplossing voor het probleem met de klantenservice aanzienlijk innovatiever was dan iemand anders had kunnen bedenken.

Kevin is een oude vriend. Hij is erg slim, erg impulsief en af ​​en toe een koppige vriend van mening.

Hij ging op vakantie en hij hoorde het AT&THet was een zwak signaal op zijn afgelegen bestemming aan de oostkust. Hij moest ervoor zorgen dat hij wifi had, want hij had een belangrijke ontmoeting met zeer beroemde mensen. Dus kocht hij de meest geavanceerde jetpack van Verizon en verdween tijdens zijn reizen.

Helaas werkte de jetpack niet voor het begin van zijn grote vergadering. Maar Kevin probeerde optimistisch te zijn.

Bij zijn terugkeer ontving hij een e-mail van Verizon. Vroeg hem om zich aan te melden voor My Verizon om zijn rekeningen te bekijken. Om papierloos te kunnen factureren, zei ze, moet hij geregistreerd zijn.

“Registratie is snel en eenvoudig”, aldus de e-mail. Maar als we op “Nu aanmelden” klikken, gebeurt er niets.

Laten we Kevin het verhaal laten vertellen: “Dus ik belde de klantenservice van Verizon en kon met niemand praten omdat ik geen Verizon-telefoonaccount had.”

Het is mogelijk dat zijn jetpack met een telefoonnummer kwam, maar Kevin wist het niet.

“Ik dacht dat ik alleen mijn burgerservicenummer nodig had, mijn creditcard, mijn adres en zo”, vertelde hij me.

Dus hij was gefrustreerd.

“Dus ik probeerde chat te gebruiken,” zei hij. ‘En ik ben vijf mensen tegengekomen die niet behulpzaam leken.’

‘Waarom ziet het er niet handig uit?’ Ik vroeg.

“Ze zeiden dat ik het rekeningnummer en het locatienummer nodig had”, legde hij uit. “Toen maakte ik duidelijk dat ik ze niet had en herhaalde ik dat ik naar ze toe ging om te proberen mijn verdomde apparaat te scoren.”

Voor alle duidelijkheid, misschien was Kevin hier iets mis en weet hij dat. Hij was niet voldoende op de hoogte om het bijgevoegde telefoonnummer op Jetpack te noteren. U zou echter hebben gedacht dat het verstrekken van enkele persoonlijke gegevens ertoe zou hebben geleid dat het proces zou worden voortgezet.

Hij zei dat de chatlijn door de verkoop ging en maar één aanbeveling had: contact opnemen met de klantenservice. Dus daar is Kevin terug.

Het is momenteel zo dat veel bedrijven lange wachttijden hebben voor de klantenservice en daar vaak COVID-19 de schuld van geven. In plaats van bijvoorbeeld een tekort aan medewerkers van de klantenservice.

Toen Kevin de klantenservice belde, zei hij dat hij meer dan een uur in de wacht had gestaan.

Toen kwam er een idee bij hem op. Het bleek dat dit het soort slimme idee was dat bedrijven hopen dat niet veel mensen hebben.

“Ik heb de groepen gebeld”, vertelde hij me.

“Wat heb je gedaan?”

“Groepen reageren sneller dan de klantenservice”, zei hij. “Ik ging naar hen toe en hoewel ik niet in de groep zat, wist ik dat iemand de telefoon zou beantwoorden.”

“Hoe kan je dat zo zeker weten?” Ik vraag me af.

“Er staan ​​mensen klaar om het geld te halen”, legde hij uit, erg blij met zichzelf.

‘Maar hebben ze je niet meteen teruggebracht naar de klantenservice?’

“Nee, ze waren allemaal erg blij om mijn apparaat te scoren”, zei Kevin. “Ze waren teleurgesteld dat het geld niet achter bleef.”

Er zit een zeker gevoel in het idee dat de mensen die Kevin daadwerkelijk een goede klantenservice hebben gegeven, dezelfde mensen zijn die er zijn om geld van hem te krijgen, als hij traag betaalt.

Zou het kunnen dat ze in groepen werken omdat ze een overdaad aan magie hebben? En hoe kunnen groepen zijn apparaat registreren als verkopers niet kunnen chatten?

Dit kan natuurlijk bij elke vervoerder en bij een willekeurig aantal andere dienstverlenende bedrijven gebeuren. Dit was toevallig Verizon.

Aan de andere kant heb ik het afgelopen jaar van nogal wat huidige en voormalige medewerkers van de klantenservice van Verizon gehoord Die niet helemaal tevreden zijn met de gang van zaken in het bedrijf. Degenen die in winkels werken, vertellen me dat ze denken dat Verizon probeert alle klantenservice online te zetten. Ik ben benieuwd hoe het zal gaan.

Uiteindelijk verwonder ik me over Kevins instinct dat als de klantenservice traag is – of zelfs volledig ononderbroken – er altijd groepen zijn die de telefoon opnemen.

Ik vraag me af of het incassopersoneel een bonus krijgt voor het uitvoeren van klantenservicetaken.

READ  Clubhouse breidt deze week zijn nieuwe Android-app uit naar meer landen
Written By
More from Lesley Curry
Inloggen op Fortnite is nog steeds mogelijk via Apple | NU
Spelers die het schietspel spelen Fortnite op een Apple-apparaat, voorlopig nog kunnen...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *