Aksys Games en Dreamloop Games kondigt onvermijdelijke sociale thriller aan voor PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One, Switch en pc

Uitgever Aksys Games en ontwikkelaar Dreamloop Games aangekondigd onvermijdbaareen nieuwe sociale thriller voor PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch en pc.

Hier is een overzicht van het spel, via Aksys Games:

onvermijdbaar Het is een spannend sociaal verhaal dat zich afspeelt op een tropisch eilandresort. De speler neemt de rol aan van Harrison, een van de 11 deelnemers die worden ontvoerd en gedwongen om deel te nemen aan een eigenzinnige reality-tv-show. Aan het einde van hun verblijf ontvangen de deelnemers $ 500.000. Er is één probleem: er zijn geen regels op het eiland en ze zijn onvermijdelijk.

onvermijdbaarHet verhaal onderzoekt de menselijke natuur en hoe ver mensen gaan om sociale invloed, rijkdom en hun eigen verlangens te verkrijgen – en hoe ver ze bereid zijn te gaan als ze toestemming hebben om de regels te negeren.

onvermijdbaar Het zal de tweede samenwerking van Dreamloop met Aksys zijn na een eerdere samenwerking tussen de twee bedrijven om de veelgeprezen shooter te publiceren Stardust Galaxy Warriors: Peak of Stars voor Switch in 2018. In de tussenliggende jaren heeft Dreamloop als technologiepartner aan een aantal projecten gewerkt, waaronder het binnenhalen van Neon Giant’s Instappen Naar PlayStation 4 en PlayStation 5, Bloober Team’s Lagen van angst 2 Om over te schakelen, verplaatst u alle Games Reveal tijm en die van Sunwolf zon imp Voor alle vijf consoleplatforms.

Terwijl Dreamloop zich richt op technische vaardigheden en platformexpertise op het werk van klanten, heeft de studio sinds 2015 een volledige reeks ontwerpen in alle belangrijke disciplines onderhouden. Hun onderbreking van het lanceren van hun eigen IP-projecten heeft alleen hun ideeën voor toekomstige games verfijnd en verfijnd en een back catalogue Voor ambitieuze IP-adressen voor latere ontwikkeling.

“We hebben de afgelopen jaren onze vaardigheden aangescherpt en veel creatieve energie voor hen opgeslagen onvermijdbaarDreamloop-oprichter en CEO, Jonny Lapalainen, zei in een persbericht. “Nu met onvermijdbaar In ontwikkeling zetten we de eerste stappen om de wereld te laten zien dat we geweldige games maken met hart en tanden.”

Bekijk de advertentie hieronder. Toon de eerste screenshots in de galerij.

READ  Ark: Survival Evolved-uitbreiding omvat nieuwe verhaalmissies en David Tennant
Written By
More from Max Mcgee
Guardians of the Galaxy op pc RTX draait op GeForce Now
Square Enix heeft de eerste pc-details onthuld voor Marvel’s Guardians of the...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *