Lenovo Legion Go-afbeeldingen onthullen een Nintendo Switch-achtige Steam Deck-concurrent

Lenovo Legion Go-afbeeldingen onthullen een Nintendo Switch-achtige Steam Deck-concurrent

nog een ander stoom oppervlak Een concurrent gepland om de strijd aan te gaan, met Lenovo Legioen Gaan Hij komt eindelijk uit de schaduw. Nieuw gelekte afbeeldingen laten zien dat Lenovo het draaiboek van een ander populair mobiel apparaat gebruikt, in een poging om zijn hardware te onderscheiden van andere Steam Deck-alternatieven zoals de ASUS ROG Ally en andere.

De eerste geruchten over de Lenovo Legion Go doken pas een paar weken geleden op, maar nu hebben we onze eerste blik op het toestel. Zoals je in de onderstaande galerij kunt zien, heeft het veel overeenkomsten met het Steam Deck, maar het is duidelijk dat de Lenovo Legion Go veel inspiratie haalt uit de Nintendo Switch.

Net als het Steam Deck heeft de Lenovo Legion Go een schijnbaar LCD-scherm tussen twee joysticks, een d-pad, triggerknoppen en een trackpad. In tegenstelling tot Valve Portable lijkt Legion Go echter op Windows te zijn gebaseerd. Het draagbare apparaat bevat ook twee USB Type-C-poorten, volumeknoppen, een microSD-kaartsleuf en een koptelefoonaansluiting, alle poorten die je zou verwachten van een apparaat waarvan wordt beweerd dat het in staat is om enkele van de beste pc-games te spelen en dan sommige.

De afneembare controllers zijn echter ongetwijfeld geïnspireerd door de Joy-Cons, de belangrijkste spelplatforms voor de huidige console van Nintendo, wat de vraag oproept of ze ook bewegingsregistratie zullen bevatten. En zelfs een standaard, die het OLED-ontwerp van de Nintendo Switch weerspiegelt, waarmee je je apparaat rechtop kunt zetten zonder een officiële of externe standaard of dock te gebruiken.

READ  Een korte blik op de eerste pc-gamebedrijven, Gaikai en OnLive

leuk vinden Windows-rapport Het blijkt een slimme zet van Lenovo om inspiratie te halen uit het Steam Deck en de Nintendo Switch, twee van de meest populaire apparaten als het gaat om gamen onderweg. Of de Legion Go de fundamenten zal waarmaken die beide consoles in de loop der jaren hand in hand hebben gelegd, zal echter maar afwachten zijn.

Als je al geniet van de gloed van “handheld pc-gamingbezit”, bekijk dan de beste microSD voor Steam Deck om meer opslagruimte te krijgen voor het installeren van je favoriete games. Als je niet zeker weet wat je moet installeren, bekijk dan de Beste Steam Deck Games, waar we een lijst hebben samengesteld met alles wat je op mobiel zou moeten spelen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *