Aliens: Fireteam Elite-recensies – ons rapport over tientallen critici

Aliens: Fireteam Elite komt morgen in de digitale schappen en critici hebben de coöp-sci-fi-game lang genoeg gespeeld om hun oordeel te vellen. Het is het debuut van ontwikkelaar Cold Iron Studios en het lijkt erop dat het team een ​​zeer solide buitenaardse horde-ervaring heeft geleverd zonder de lijnen te verkleuren.

In Aliens: Fireteam Elite nemen jij en een paar vrienden de rol aan van toegewezen koloniale mariniers die zijn uitgezonden in weer een nieuwe “bug-hunt”, maar hopelijk overleef je deze keer de confrontatie. Je wordt geconfronteerd met de evoluerende dreiging van buitenaardse wezens, evenals kunstmatige Weyland-Yutani-robots, terwijl je vier campagnes vecht, elk met zijn eigen verhaal.

Youtube SkillUp raadt Aliens: Fireteam Elite aan, opmerkend dat het enkele technische zwakheden heeft in alle behalve de beste grafische kaarten, terwijl het nog steeds een solide buitenaardse-thema-ervaring biedt met wapens die er authentiek uitzien en leuk zijn om te ontgrendelen. Beoordeling zonder beoordeling van Eurogamer Hij slaat het met enige repetitieve vastberadenheid, maar prijst de agressiviteit die wordt getoond door de buitenaardse AI, waardoor je je niet veilig voelt. Beveel Angry Centaur Gaming aan Wachten op de verkoop om dit te spelen.

Hier is een selectie van beoordelingen en resultaten van Aliens: Fireteam Elite:

Aliens: Fireteam Elite is beschikbaar voor Pre-order nu op Steam. Het wordt morgen, 24 augustus, gelanceerd. Het heeft momenteel een totale score van 68 op Metacritic en 71 op OpenCritic.

{“Scheme”: {“Pagina: {“Inhoud: {“Titel: “Aliens: Fireteam Elite Ratings – Our Critics’ Scores Report,” “type”: “news”, “category”: “aliens -fireteam” }, “user”: {” loginstatus”: false}, “game”: {” publisher “:” Cold Iron Studios LLC “,” genre “:” Survival “,” title “:” Aliens: Fireteam Elite “,” Species:[“Survival”]}}}}

READ  Battlefield 2042-vertragingsgeruchten beginnen zorgwekkend te worden

Written By
More from Max Mcgee

Onder ons en meer worden in december lid van Game Pass PC

11 december 2020 Microsoft heeft een hele reeks nieuwe Game Pass-pc-titels aangekondigd,...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *