Oculus Quest v32 verbetert het delen van media en Oculus-mobiliteit

De volgende grote update van het Oculus Quest-platform, Oculus Quest v32, zal aanzienlijke verbeteringen bevatten voor het delen van media en Oculus Move.

Update: Facebook heeft nu bevestigd dat Quest v32 vanaf vandaag wordt uitgerold en ook updates bevat voor cadeaus in de Oculus Store en Vrienden vinden onder het tabblad Mensen. Het originele verhaal staat hieronder.

Facebook-CEO Mark Zuckerberg Eerste details getoond Van de Quest v32-update van afgelopen vrijdag. Hij bevestigde in een bericht dat je met de update “gemakkelijk screenshots en schermopnamen naar je telefoon kunt synchroniseren”.

Eerste missie v32 Details up

Dit zou een enorme stap voorwaarts kunnen zijn in termen van de mogelijkheden voor het delen van media van Quest, aangezien het in het verleden een worsteling was om erachter te komen hoe u uw inhoud van uw koptelefoon naar andere apparaten kunt krijgen. In feite gebruiken we SideQuest nog steeds om schermafbeeldingen en video’s op pc te krijgen.

Elders zal versie 32 verbeteringen brengen aan de fitness-trackingsoftware van Facebook, Oculus Move. Je kunt nu doelen volgen in virtual reality en de voortgang delen op Facebook en de bijbehorende messenger.

Dat is alles wat we nu weten over Quest v32. Zuckerberg zei dat de update “binnenkort” komt, wat betekent dat we hopen voor eind augustus een volledige uitrol te zien. Er kunnen nog meer wijzigingen komen, aangezien eerdere updates meestal pas volledig worden onthuld in de Oculus-blogpost.

Waarschijnlijk niet de grootste update van het platform dan. Maar met Facebook Connect Komt om de hoekHet is mogelijk dat het bedrijf enkele belangrijke nieuwe functies opslaat om aan te kondigen in zijn grote aanbod. In oktober geven we je een volledig verslag van de show.

READ  Resident Evil Village Pirate zegt dat de gekraakte versie bugs van DRM verhelpt

Wil je v32 updaten? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Written By
More from Lesley Curry

Framesnelheid en nauwkeurigheid van de omschakeling van Apex Legends onthuld

© EA Apex Legends Het is vandaag officieel gelanceerd op Switch en...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *