Aliens: Fireteam Elite Year 1 belooft veranderingen die “meer plezier zullen toevoegen” aan de worstelende shooter

Cold Iron Studios heeft een roadmap onthuld voor het eerste jaar van zijn multiplayer-bug-hunting-game Buitenaardse wezens: Fireteam Elite. Er zijn nieuwe spelmodi, wapens, extra’s en meer beschikbaar, maar de primaire focus zal liggen op “verbeteringen van de levenskwaliteit die plezier zullen toevoegen aan bestaande game-inhoud.”

Seizoen 2 begint ergens voor het einde van 2021, met een nieuwe spelmodus en “functie” (beide niet bekendgemaakt), plus vier nieuwe wapens, meer dan 10 nieuwe accessoires, hetzelfde aantal cosmetica en een handvol nieuwe uitdagende kaarten. . Seizoen 3, dat naar verwachting in het tweede kwartaal van 2022 zal verschijnen, zal een vergelijkbare mix van content bieden met een nieuwe set in plaats van een nieuwe modus, terwijl seizoen 4 in het derde kwartaal van het jaar nog een nieuwe modus zal brengen.

Krediet: Cold Iron Studios

De prioriteit moet echter worden begrepen boven die veranderingen in de kwaliteit van leven. Aliens: Fireteam Elite op Steam is behoorlijk gedaald sinds de lancering in augustus, van een gemiddeld aantal gelijktijdige spelers van meer dan 10.000 tot op dit moment minder dan 500.

READ  Wat Miguel Andujar van Yankees doet om zijn verdediging te verbeteren
Written By
More from Aubrey Mason
Skate 4 komt niet in EA Play 2021
schermafbeelding: ze EA heeft vandaag aangekondigd dat het volgende: Ski De game,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *