Samsung Galaxy S21 update vanaf november beschikbaar in Nederland

De Samsung Galaxy S21-serie krijgt vandaag al de update van november. Je kunt hem nu direct op de eerste Nederlandse en Belgische toestellen installeren.

Galaxy S21 november 2021-update

We hebben nog een paar dagen voordat oktober echt voorbij is. Maar aangezien het steeds recenter gebeurt, is Samsung klaar om de volgende beveiligingsupdate te introduceren. Dit keer krijgt de Galaxy S21-serie eerder de nieuwste update. De nieuwe firmware wordt in ieder geval uitgerold naar de eerste apparaten in lage landen op dit moment van.

Firmwareversie G99 * BXXS3AUJ7 kan vanaf vandaag worden gedownload voor apparaten in de serie. Het pakket van 210 MB brengt geen grote veranderingen met zich mee. Logisch, want de update van Android 12 en One UI 4 komt langzaamaan in zicht. De update van vandaag is mogelijk de laatste beveiligingsupdate die de Galaxy S21-serie nog ontvangt onder Android 11.

Hoe dan ook, de nieuwe update brengt alleen beveiligingsverbeteringen voor de Galaxy S21-serie. Welke dat zijn, is op dit moment officieel niet bekend. Details van de inhoud van de nieuwe beveiligingspatch zullen waarschijnlijk pas volgende week bekend worden – zodra het daadwerkelijk in november is.

Beschikbaarheid

De update is nu via de ether beschikbaar op zonder merk Galaxy S21, S21+ en Galaxy S21 Ultra in Nederland en België. als ik was gebrandmerkt Galaxy S21-model rechtstreeks van Vodafone of T-Mobile, dan moet je ook voor deze versie wachten op de update gebrandmerkt apparaten verschijnen.

Er verschijnt automatisch een bericht dat u de update kunt downloaden. Als je daar niet op wilt wachten, kun je de beschikbaarheid ook handmatig controleren: Instellingen -> Software-update -> Downloaden en installeren.

Als je echt wilt weten wat de grote upgrade naar Android 12 je Galaxy S21 gaat brengen, bekijk dan onze berichtgeving over de nieuwe en gewijzigde functies in One UI 4. Binnenkort zullen we ook de beste manier om je telefoon te gebruiken ter voorbereiding op een rij zetten. voor de upgrade – en hoe u dit zo soepel mogelijk kunt doen.

READ  Weerstand tegen landgebruik

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *