Alle antwoorden en locaties van de Skull and Bones-schatkaart

Alle antwoorden en locaties van de Skull and Bones-schatkaart

Hoe werken schatkaarten in Skull and Bones? Zoals je zou verwachten van een avontuur met piratenthema, bevatten schatkaarten twee stukjes informatie die je naar rijkdom zullen leiden: locatie en aanwijzing. Het is echter niet zo eenvoudig, omdat je ook eerst kaarten moet vinden, wat een beetje verwarrend kan lijken als je de rode eilanden begint te plunderen.

Heeft u meer vragen over schedel en botten? Omdat het een enorme live-servicegame is, kunnen we je dat niet kwalijk nemen: er zijn genoeg impactvolle mechanismen in het spel. Van alles wat je moet weten over de bekendheid van Skull and Bones tot een lijst met Skull and Bones-huisdieren om je piratenschip leuker te maken, wij hebben het voor je. Lees anders verder om alles te weten te komen over schatkaarten, inclusief antwoorden over waar u de schat kunt vinden.

Hoe je Skull and Bones-schatkaarten kunt krijgen

We hebben momenteel vier manieren ontdekt om schatkaarten te verkrijgen:

  • Contractbeloningen, dit zijn nevenmissies
  • Als onderdeel van de belangrijkste missiecontracten
  • Buit van gezonken vijandelijke schepen
  • Verkregen als beloning voor het voltooien van PvP- en PvE-evenementen

Merk op dat je je verrekijker kunt gebruiken om andere schepen te zien om te zien of ze een schatkaart bevatten voordat je aanvalt; Als je echter naar de vijand gaat, heb je de kans om de kaart als een extra item te laten vallen, dat niet op het vizier verschijnt.

Er zijn tot nu toe twee schatkaarten die we hebben ontdekt. Dit zijn gewone schatkaarten en de legendarische schatkaarten zijn erg moeilijk te verkrijgen, wat we alleen beschikbaar hebben gezien als beloning in PvP- en PvE-evenementen. Bovendien vallen kaarten die in de loop van de decennia zijn verkregen, niet in een van beide categorieën.

READ  Het coole Isle of Lane krijgt een gratis proefversie op Steam Next Fest

Open een Skull and Bones-schatkist op een eiland

Schatlocaties van Skull and Bones

Zodra je de kaart in handen hebt, wordt de mogelijkheid om schatten te claimen ontgrendeld. Dit vereist aanmeren bij buitenposten en te voet zoeken naar schatten. Er gaat een fel rood licht branden zodra je de schatlocatie nadert.

Contractkaarten

Naam van de kaart Hoe krijg je Schatsite een idee
Overblijfselen uit het verleden Tijdens de gevolgen van het afgelopen decennium. Fort Lewis aan de kust van Tenina, in het zuidelijke deel van de Rode Eilanden. Sla linksaf bij het strand en vind de tombe met de schat. Een van onze kampen werd overvallen door de Vara op Red Isle, Tenina Coast, bij Fort Lewis… We lieten onze spullen daar achter.
Karadek-bonus Het hoofdcontract voor overvallen op volle zee Ga naar de Reef Sea en anker langs de oostkust bij de Royal Burial Ground Outpost. Zoek naar de houten paal gemarkeerd met een X langs het strand. Reis naar Reef Sea, Red Isle en ga vervolgens naar de Royal Burial Ground om je beloning te claimen.
Binnenkort meer. Binnenkort meer.

Skull and Bones Reef Sea schatkaart.

Gedeelde kaarten

Naam van de kaart Hoe krijg je Schatsite een idee
Nader te bepalen Nader te bepalen Gevonden in Fort Lewis aan de kust van Tenina, in het zuidelijke deel van de Rode Eilanden. Zoek naar een kleine rots die wit is geverfd met een krab erop. We gingen aan boord van het schip voor de kust van Tenina, ten zuidoosten van de Moeder der Scheepswrakken.
Bahr-rif Nader te bepalen Pier op de koninklijke begraafplaats. Ga deze keer de trap op, volg het pad naar links, voorbij het waterpunt, en de kist staat onder een boom gemarkeerd met een X. Ik heb een volle doos voor je achtergelaten. Mijn beste optie was om naar de Rifzee te gaan, ten zuidwesten van de Heilige Boom.
Nader te bepalen Nader te bepalen Pier in de verloren stad Bree. Ga rechtdoor en naar links, en zoek naar een rots met een schildpad erop getekend. De schurken stormden op mij af nabij het Chicumni-woud, ten zuidoosten van de Lok Khun-ruïnes.
Binnenkort meer. Binnenkort meer.
READ  Forza Horizon 5-ontwikkelaars werken aan wielfixes, EventLab, festivalafspeellijst en meer

Legendarische kaarten

plaats een idee
bijna. bijna.

Je hebt een schip nodig om al deze schatlocaties te bereiken, vooral omdat je schepen tot zinken brengt en aan vloten schepen ontsnapt op zoek naar schatkaarten en kisten. Neem dus zeker een kijkje bij elk Skull and Bones-schip om te zien welke opties voor u beschikbaar zijn. En misschien heb je zin in nog meer plunderingen nadat Skull and Bones je eetlust heeft geprikkeld. We hebben een handige lijst met de beste piratenspellen op pc, als dat het geval is.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *