De Helldivers 2 PS5-patch zou de serverdruk moeten verlichten, en het voortgangsprobleem blijft bestaan

De Helldivers 2 PS5-patch zou de serverdruk moeten verlichten, en het voortgangsprobleem blijft bestaan

Helldivers 2 bleek een groot succes voor ontwikkelaar Arrowhead Game Studios, maar de lancering van de chaotische co-op shooter werd ontsierd door een aantal hardnekkige bugs (excuseer de woordspeling) en terugkerende problemen; Het goede nieuws is dat er onlangs een patch is uitgerold op PS5 en een grotere servercapaciteit zou moeten helpen bij matchmaking, maar helaas lijken de gevallen waarin spelers niet genoeg beloning krijgen voor hun in-game inspanningen aan te houden, althans in de nabije toekomst.

Spelregisseur Johan Bilstedt zorgde ervoor Twitteren Nadat de game na gepland onderhoud weer online komt. Toen de problemen echter aanhielden, schreef hij een brief aan de Helldivers-gemeenschap, waarin hij hen bedankte voor hun geduld. Arrowhead heeft de servercapaciteit en de snelheid waarmee grote aantallen spelers verbinding kunnen maken met het spel dramatisch uitgebreid, wat betekent dat er minder tijd nodig is om naar het gevreesde bericht “Kan geen verbinding maken met de server” te kijken.

Helaas blijft een vervelende kwestie bestaan, waardoor Helldivers niet worden beloond voor hun heldhaftige inspanningen. Deze is verholpen maar niet opgelost, waardoor extra server-downtime nodig is. Het hoge serververkeer zorgde ervoor dat sommige beloningen verloren gingen in de ether en niet goed op de speler werden toegepast. Pilestedt verontschuldigde zich opnieuw en stelde voor het spel opnieuw te starten toen dit gebeurde. Hij nam een ​​paar uur de tijd om wat uit te rusten en beloofde dat de studio (waar het hele weekend ongetwijfeld aan gewerkt had) zo snel als redelijkerwijs mogelijk weer aan de slag zou gaan.

READ  Witcher 3 om later dit jaar de update van de volgende generatie te krijgen

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *