Alle foto’s en video’s downloaden die op Instagram zijn geüpload – CVBJ

Verzamel alle foto’s, video’s, opmerkingen, profielinformatie en andere gegevens die zijn geüpload naar Instagram op deze manier die we stap voor stap uitleggen.

Instagram is een sociaal netwerk voor fotografie dat grote hoeveelheden persoonlijke inhoud opslaat als je het vaak gebruikt: Foto’s, video’s, reacties, verhalen… Het is altijd interessant om deze inhoud in de toekomst te bekijken of te delen op andere sociale netwerken. Dus in deze gids zullen we zien hoe u dit kunt doen Download alle foto’s en video’s die je op Instagram hebt geüpload Tot nu.

Het is vermeldenswaard dat dit slechts een van de vele beschikbare tools is om uw inhoud van het platform te downloaden. Aan de andere kant kun je ook vragen om al je Instagram-gegevens te downloaden via een koppeling. Een andere optie is om foto’s van Instagram te downloaden van andere accounts, waarvoor gratis applicaties zijn te downloaden via de Google Play Store.

Instagram biedt je de mogelijkheid om al je foto’s en video’s te downloaden met behulp van een native functie in de app.

Alle foto’s en video’s downloaden die naar Instagram zijn geüpload

Instagram heeft een native functie waarmee je alle inhoud met betrekking tot je Instagram-account kunt downloaden. Binnen dit concept omvat het sociale netwerk “foto’s, opmerkingen, profielinformatie en andere gegevens”. Op deze manier is het veel gemakkelijker om al je sociale netwerkverkeer te downloaden zonder de app te verlaten.

a) ja U hoeft afbeeldingen niet één voor één te downloaden die je in je feed hebt gedeeld, of doe hetzelfde met verhalen die in de loop der jaren zijn gepost. Daarnaast kun je ook de opmerkingen verzamelen die je op de berichten hebt achtergelaten. dan zie je Stap voor stap Hoe u alle foto’s en video’s kunt downloaden die naar Instagram zijn geüpload:

READ  SSC SHT, JHT, Hindi vertaler 2020 Laatste antwoordsleutel vrijgegeven, hier is hoe te downloaden

Open de Instagram-app op je mobiele telefoon en tik op Tabblad met profielfotoTik linksonder in je profiel op Drie horizontale lijnen Tik in de rechterbovenhoek van het pop-upmenu op “Aanpassen”Ga in het configuratiegedeelte naar het gedeelte “bescherming”Klik op de optie “gegevens downloaden”Log in E-mailadres Waarnaar Instagram je de downloadlink stuurt. Uw accountwachtwoord Bevestig dat u al uw gegevens wilt downloaden. In minder dan 48 uur stuurt Instagram je de downloadlink met alle inhoud naar je e-mail. Je hoeft alleen maar Klik erop en ga verder met downloaden Van materialen op je mobiele telefoon, tablet of computer.

Zo eenvoudig is het om alle foto’s en video’s te downloaden die je op Instagram hebt geüpload terwijl je op het platform bent, zonder dat je apps van derden nodig hebt. Als u de aangegeven stappen volgt, kunt u in minder dan een minuut de downloadlink aanvragen.

Nadat u alle inhoud op uw apparaat hebt gedownload, krijgt u een bestand .Gecomprimeerd bestand Met alle foto’s, opmerkingen en andere gegevens verdeeld in mappen. Je hoeft alleen maar te onderzoeken wat elk van hen bezit en Houd materialen veilig Om er in de toekomst toegang toe te hebben.

Gerelateerde onderwerpen: Apps, gratis apps, Instagram, sociale netwerken

Instagram-logo

Volg ons op Instagram @andro4allcom Volgen

Telegram-logo

Word lid van ons Telegram-kanaal op @explica.co Doe mee

facebook-logo

Volg ons op Facebook Explica.co.com Volgen

Written By
More from Eda Greene

De officiële Space Jam 2-stickers staan ​​al op WhatsApp: hoe download je ze

Space Jam: een nieuwe erfenis Het werd een paar dagen geleden uitgebracht...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *