Download alle foto’s en video’s die naar Instagram zijn geüpload

Verzamel alle foto’s, video’s, opmerkingen, profielinformatie en andere gegevens die naar Instagram zijn geüpload, op deze manier leggen we het stap voor stap uit.

Instagram is een sociaal netwerk voor fotografie dat heel veel persoonlijke inhoud opslaat als je het vaak gebruikt: Foto’s, video’s, reacties, verhalen… Het is altijd leuk om deze inhoud te bekijken of in de toekomst te delen op andere sociale netwerken. Dus in deze gids zullen we zien hoe het te doen Download alle foto’s en video’s die je op Instagram hebt geüpload Tot dusver.

Het is vermeldenswaard dat dit slechts een van de vele beschikbare tools is om uw inhoud van het platform te downloaden. Aan de andere kant kun je ook vragen om al je Instagram-gegevens te downloaden via een koppeling. Een andere optie is om foto’s van Instagram te downloaden van andere accountsDe gratis apps zijn te downloaden in de Google Play Store.

Met Instagram kun je al je foto’s en video’s downloaden met behulp van een native functie in de app.

Download alle foto’s en video’s die naar Instagram zijn geüpload

Instagram heeft een native functie waarmee je alle inhoud met betrekking tot je Instagram-account kunt downloaden. Binnen dit concept omvat het sociale netwerk “foto’s, opmerkingen, profielinformatie en andere gegevens”. Op deze manier is het veel gemakkelijker om al je sociale netwerkverkeer te downloaden zonder de app te verlaten.

en ik U hoeft afbeeldingen niet één voor één te downloaden Je hebt ze gedeeld in je feed, of je doet hetzelfde met verhalen die in de loop der jaren zijn gepost. Daarnaast kun je ook de reacties verzamelen die je op de berichten hebt achtergelaten. Dan zul je zien Stap voor stap Hoe download je alle foto’s en video’s die op Instagram zijn geüpload:

READ  De CoronaMelder-app is al meer dan 3,6 miljoen keer gedownload

Open de Instagram-app op je mobiele telefoon en tik op Tabblad ProfielfotoKlik linksonder in je profiel Drie horizontale lijnen Tik in de rechterbovenhoek van het pop-upmenu op “aanpassen”Ga in de sectie Configuratie naar de sectie “bescherming”Klik op de optie “gegevens downloaden”Log in E-mailadres Waar Instagram je de downloadlink naartoe stuurt. Uw accountwachtwoord Bevestig dat u al uw gegevens wilt downloaden. In minder dan 48 uur stuurt Instagram je de downloadlink met alle inhoud naar je e-mail. je hebt gewoon nodig Klik erop en ga verder met downloaden van materiaal op uw mobiele telefoon, tablet of computer.

Het is heel eenvoudig om alle foto’s en video’s die je op Instagram hebt geüpload te downloaden terwijl je op het platform bent, zonder dat je apps van derden nodig hebt. Als u de gegeven stappen volgt, kunt u de downloadlink in minder dan een minuut aanvragen.

Nadat u alle inhoud naar uw apparaat hebt gedownload, krijgt u een bestand .Gecomprimeerd bestand Met alle foto’s, opmerkingen en andere gegevens verdeeld in mappen. Je hoeft alleen maar te vinden wat elk van hen heeft en Houd materialen veilig om het in de toekomst te bereiken.

Gerelateerde onderwerpen: Apps, gratis apps, Instagram, sociale netwerken

Volg ons op Instagram @andro4allcom Volgen

Telegram-logo

Word lid van ons Telegram-kanaal op @explica.co Doe mee

facebook-logo

Volg ons op Facebook Explica.co.com Volgen

More from Madison Garrett

Een rechtszaak beweert dat Capcom afbeeldingen heeft gestolen die Resident Evil en Satan kunnen huilen

schermafbeelding: Capcom Designer klaagt Capcom aan voor oneigenlijk gebruik van gelicentieerde materialen,...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *