Alle Prime Gaming-games die je in november 2022 kunt downloaden: Fallout, Indiana Jones en meer

gepubliceerd: 2022-10-27T14:00:00

bijgewerkt: 2022-10-26 T13:54:50

november Prime Gaming De shows zijn er, dus we hebben alle games op een rij gezet die volgende maand in het abonnement worden opgenomen.

Het is het begin van een hele nieuwe maand, wat betekent dat Prime Gaming terug is met een groot aantal nieuwe games en exclusieve content die je terug kunt krijgen.

Het belangrijkste doel van Prime Gaming voor november is om je innerlijke ontdekkingsreiziger naar boven te halen. Van het verkennen van de oude zalen van Indiana Jones en de Last Crusade tot de Antarctische toendra in Annex 47, de grenzen zijn eindeloos.

Afgezien daarvan bevat de lijst ook een aantal titels die je op het puntje van je stoel doen zitten of je emotioneel maken.

Benieuwd welke games er in november bij Prime Gaming worden geleverd? Maak je geen zorgen, want onze lijst bevat alles wat je moet weten.

Welke games zullen in november beschikbaar zijn met Prime Gaming?

voor november, In totaal zeven wedstrijden Aankomst bevestigd met Prime Gaming. We zullen ervoor zorgen dat deze sectie wordt bijgewerkt als er meer titels in de lijst staan. Zorg ervoor dat u een bladwijzer maakt voor deze pagina, zodat u geen games of inhoud hoeft te missen.

Hier zijn alle games die voor november zijn gebundeld met Prime Gaming:

  • Fallout: New Vegas Ultimate Edition
  • Indiana Jones en de laatste kruistocht
  • Bijlage 47
  • WRC 9
  • Etherborn
  • wilgen fluisteren
  • De laatste dag van juni

Met games uit de weg, laten we eens kijken naar wat EXCLUSIEVE INHOUD Prime Gaming moet bieden.

READ  Een Google-document downloaden

Exclusieve content beschikbaar bij Prime Gaming

Deze maand kun je met Prime Gaming een speciale in-game code inwisselen voor League of Legends. Deze uitdrukking is een symbool om te vieren League of Legends Wereldkampioenschap.

  • Leden met een geldig abonnement kunnen exclusieve elektronische uitingen van Prime Gaming of Legends claimen. Ze kunnen ook meedoen om een ​​groots prijzenpakket te winnen, gevuld met League of Legends-prijzen.

Dus, hier is elke game en in-game content die beschikbaar is met Prime Gaming voor de maand november 2022. Bekijk zeker onze Prime Gaming bladzijde Zo mis je geen enkele inhoud.

Written By
More from Eda Greene
Uitleg over de releasetijd, downloadgrootte en preloadtijden van Vanguard • Eurogamer.net
Na verschillende alfa- en bètaperiodes, Call of Duty: Vanguard Het wordt volledig...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *