Arc System Works kondigt Mahjong Two Jong Cell aan!! voor PS4

boogsysteem werkt aankondigen Twee cellen mahjong!!Evocative School Mahjong Drama / Pretty Girls Mahjong simulatie“Spel Playstation 4. Het wordt op 24 november digitaal gelanceerd in Japan voor 2.490 yen. De enige ondersteunde taal is Japans.

Bekijk hieronder de eerste details.

In de omgeving van

Twee cellen mahjong!! is een mahjong-spel waarbij spelers hun eigen regels tijdens de wedstrijd kunnen handhaven, waardoor je bovennatuurlijke krachten kunt gebruiken die zelfs mahjong-fans zullen verrassen, en een ervaring biedt waar niet alleen ervaren spelers van kunnen genieten, maar ook casual spelers die worden aangetrokken door te knipperen, en meer overeenkomsten anime-achtig.

Het verhaal speelt zich af op Minegami Academy, een school waar Mahjong populair is bij studenten. De speler neemt de rol aan van een transferstudent die zal communiceren met de zes heldinnen die elkaar daar ontmoeten. Van daaruit werk je samen met je favoriete held en probeer je de beste mahjongspeler van de academie te worden.

Naast de offline modus is er ook een online gevechtsmodus met twee tegen twee wedstrijden waarin je samenwerkt met een heldin, evenals wedstrijden voor vier spelers waarin elke speler een speciale vaardigheid heeft, zodat je kunt genieten van flitsende mahjong-wedstrijden zoals nooit tevoren.

Gebruik trucs en vaardigheden om te winnen

Er zijn twee nieuwe items aan de regels toegevoegd om diepere mahjong-matches mogelijk te maken.

Het nieuwe eerste item is “Kizuna Tricks”. Dit is de coöperatief Technologie met uw partner die kan worden gebruikt door speciale punten te besteden. U kunt bijvoorbeeld een van uw tegels vervangen door een partnertegel.

Twee cellen mahjong!!
Twee cellen mahjong!!

Het tweede nieuwe element is “Maximum Vaardigheden”. De vaardigheden van elke partner worden geleidelijk ontgrendeld tijdens de wedstrijd. Deze vaardigheden zijn van invloed op de regels van het spel mahjong zelf, waardoor je een agari (een winnende hand) kunt behalen op manieren die normaal gesproken onmogelijk zijn. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat “naki suankou” wordt behandeld als “menzen”, zelfs als het wordt genoemd.

Twee cellen mahjong!!
Twee cellen mahjong!!

Heetste online gevechten

echte sensatie Twee cellen mahjong!! Haar gevechten zijn online. Werk samen met je favoriete heldin voor een twee-tegen-twee-wedstrijd, of neem deel aan wedstrijden voor vier spelers om ten volle van mahjong te genieten.

In de wedstrijden met vier spelers heeft elke speler een speciale vaardigheid, waardoor je kunt genieten van spannende wedstrijden met flitsende scènes zoals Mahjong-anime waar tenbou (stokken) in alle richtingen vliegen.

Twee cellen mahjong!!
Twee cellen mahjong!!

De lancering van het programma voor live-uitzendingen

Om de lancering van de game te vieren, heeft Mahjong Virtual YouTube een speciale uitzending gepland. Details worden op een later tijdstip bekendgemaakt via de officiële website en het officiële Arc System Works Twitter-account.

Twee cellen mahjong!!

heldin karakters

  • Haru Ichinose (met de stem van Kaori Maeda)
  • Karen Virgin Volt (Ingesproken door Ami Koshimizu)
  • Misoto Hisham (met de stem van Kana Ueda)
  • Sazanka Rikugen (met de stem van Rika Tachibana)
  • Ranra Benbara (met de stem van Chiyo Tomaru)
  • Zico Minigami (met de stem van Shiori Aizawa)

Bekijk de advertentie hieronder. Toon de eerste screenshots in de galerij. Bezoek de officiële website hier.

Aankondiging van de trailer

schoten

READ  Square Enix kondigt Dragon Quest XII: The Flames of Fate aan
More from Madison Garrett
Nieuw Super Smash Bros.Ultimate DLC-personage schijnbaar doorverwezen
Een nieuw Super Smash Bros.Ultimate lek heeft naar verluidt een relatief grote...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *