Alles op Riot’s Guardians of Light-evenement

Voor de allereerste keer organiseert Riot Games een in-game-evenement dat van invloed is op alle games die tegelijkertijd worden uitgebracht. Het evenement heet lichte bewakersDonderdag onthulde de ontwikkelaar wat er voor elke game gaat komen.

De ster van dit evenement is Akshan, de schurkenwacht. Niet alleen hij League of LegendsDe nieuwste kampioen, hij komt ook League of Legends: Wild RiftEn de Legenden van Runeterra, En de Teamfight-tactieken gedurende het hele evenement.

League of Legends Hij krijgt ook een in-client verhaalervaring waardoor spelers de rol aannemen van een rookie guard die probeert te stoppen De ruïne die Runeterra binnendrong. Het evenement wordt ook toegevoegd 11 nieuwe skins in Canon voor de game, evenals de skin van de Ascended Pantheon Prestige Edition. Het evenement bevat ook een nieuwe tijdelijke spelmodus, Ultimate Spellbook genaamd, die spelers een tweede ultieme mogelijkheid geeft om te gebruiken, naast hun gebruikelijke heldenmodus.

wilde kloof Je krijgt ook haar eigen unieke in-game verhaal. Bij wilde kloofSpelers zullen zich bij helden als Lucian, Senna, Riven, Irelia, Vayne en Akshan voegen om ravage te voorkomen. wilde kloof Hij krijgt ook een speciale komische en augmented reality-ervaring om de regio’s van Runeterra te verkennen. Dit alles komt ook met een verscheidenheid aan in-game content, waaronder de exclusieve Battle Academia Akshan-skin.

Legenden van Runeterra Het introduceert de tweede Champion-uitbreiding, die Viego, Akshan en 21 andere nieuwe kaarten zal bevatten. Het evenement bevat ook een loyaliteitsverklaring-evenementkaart, waar spelers kunnen kiezen om te vechten voor de bewakers of Vernietiger koning.

READ  Xbox Game Pass plaagt speels mysterieus nieuw spel op Twitter

Tenslotte, Teamfight-tactieken Ze zal haar eigen mid-season patch presenteren, genaamd Account: Dawn of Heroes. De nieuwe patch vervangt Shadow Items door Radiant-items en voegt nieuwe helden, assets en klassen toe aan het spel.

Maar het Sentinels of Light-evenement is niet alleen beperkt tot: liga Universum. Riot lanceert ook twee taxatie Ook skinpacks. De eerste is ruïne, wie leeft er nu?De tweede is Sentinels, die later deze maand wordt gepubliceerd.

Sentinels of Light heeft verschillende schema’s voor elke Riot-game, die je hier kunt vinden, maar het openbare evenement loopt van 8 juli tot 10 augustus.


Riot Games Sentinels of Light schema

  • League of Legends (8 juli – 10 augustus)
  • League of Legends: Wild Rift (8 juli – 10 augustus)
  • Legends of Runeterra (14 juli – 10 augustus)
  • Teamfight-tactieken (21 juli)

Written By
More from Lesley Curry

De onlangs aangekondigde Nintendo Switch OLED laat fans teleurgesteld achter

Nintendo Switch OLED-mockup beschikbaar op 8 oktober. nintendo nintendo Aankondiging van een...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *