Alles over bètaversies van deze Apple Watch-update

watchOS 8 is een geheel nieuwe update voor je Apple Watch, die in de herfst beschikbaar zal zijn voor iedereen met een degelijke smartwatch. Ontwikkelaars kunnen echter al aan de slag met de bètaversie en ook publieke testers kunnen de bètaversie gaan gebruiken. Dit artikel zal steeds opnieuw worden bijgewerkt met nieuwe bètaversies.

Nieuwste watchOS 8 bètaversie

watchOS 8 openbare bèta 1

30 juni 2021 De eerste openbare bèta van watchOS 8 wordt nu uitgerold. Met de openbare bèta kunnen testers al enkele van de nieuwe functies uitproberen, zonder dat ze een ontwikkelaar hoeven te zijn. De bètaversie is dezelfde als de eerder uitgebrachte tweede ontwikkelaarsbèta.

Ontdekkingen in de bètaversie van watchOS 8 voor ontwikkelaars

Naast de features die al tijdens WWDC 2021 zijn aangekondigd, zijn er ook in de bètaversie onverwachte verrassingen te ontdekken. Zodra we meer weten, zullen we een lijst met nieuwe functies toevoegen die nog niet eerder zijn onthuld.

Nieuwe ontdekkingen in bèta 2

Dit zijn de belangrijkste ontdekkingen:

  • Wijzerplaat: Verticale wijzerplaat is beschikbaar vanaf deze bètaversie.
  • Ontgrendelen en vergrendelen: In de melding op je iPhone wanneer je je Apple Watch ontgrendelt, kun je hem ook weer vergrendelen.
  • Verschillende bugfixes, evenals nieuwe bekende problemen.

Lees ook ons ​​artikel met de nieuwe features in iOS 15 beta 2.

watchOS 8 bèta-download voor ontwikkelaars en algemene testers

Ontwikkelaars kunnen de bèta downloaden van de Apple-ontwikkelaarswebsite. Daar vindt u het juiste bètaprofiel om op uw Apple Watch te installeren. Houd er rekening mee dat je ook de iOS 15-bèta nodig hebt om de watchOS-bèta te installeren. Voor het eerst is er ook een openbare bètaversie van watchOS.

kijk uit: Deze bètaversies zijn alleen voor algemene ontwikkelaars en testers en zijn niet geschikt voor gebruik op de apparaten die u dagelijks gebruikt.

watchOS 8 bèta-tijdlijn

Hieronder vindt u een tijdlijn van de bètaversies van watchOS 8. We verwachten watchOS 8 in september of oktober 2020.

  • watchOS 8 Public Beta 1 30 juni 2021 (uitgebracht; buildnummer 19R5286f)
  • watchOS 8 Beta 2: 24 juni 2021 (uitgebracht; buildnummer 19R5286f)
  • watchOS 8 Beta 1: 7 juni 2021 (uitgebracht)
  • watchOS 8 Finale: september/oktober 2021

Meer dan watchOS 8
watchOS 8 is de nieuwste update voor de Apple Watch. watchOS 8 brengt veel verbeteringen met zich mee die onthuld werden op WWDC 2021. Er zijn nieuwe wijzerplaten, nieuw ontworpen apps en er zijn ook nieuwe apps toegevoegd. Apple kondigde de update aan tijdens zijn openingstoespraak op maandag 7 juni. De definitieve release volgt in het najaar, samen met andere software-updates. Wil je meer weten over de nieuwe features in watchOS 8, lees dan ons overzicht van de belangrijkste features.

Over bètatesten
U kunt vaak problemen tegenkomen bij het testen van bètaversies. Allereerst zijn meestal niet alle functies direct beschikbaar, maar worden ze tijdens de testperiode toegevoegd en uitgebreid. U kunt ook crashes ervaren of sommige apps werken mogelijk niet goed. Houd daar dus rekening mee als u besluit een iOS-update te testen. Het is dus niet aan te raden om een ​​proefversie te installeren op een apparaat dat je dagelijks gebruikt, omdat er nog veel problemen zijn met de bètaversie. U kunt meer lezen over problemen die worden veroorzaakt door de bètaversies van iOS 14 in ons afzonderlijke artikel.

Revisiegeschiedenis:

  • 2021 – 30 juni, 20:34 uur: watchOS 8 Public Beta 1 is nu beschikbaar.
  • 2021 – 24 juni, 23:03 uur: watchOS 8 beta 2 is nu beschikbaar.

More from Madison Garrett
Kitty Stories en Bento Puzzles – Inbento wordt gelanceerd op Xbox One en Series X
Puzzelspellen zijn zo’n beetje een cent op de Xbox, maar niet veel...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *