Alles wat u moet weten: technologienieuws, Firstpost

Huurmoordenaar 3 De lancering is gepland op 20 januari. De game is een nieuwkomer in de enorm populaire Hitman-videogameserie, een stealth-game die beschikbaar is op Microsoft Windows, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X / S, Google Stadia en Nintendo Switch. Spelers zullen de rol spelen van Legendary Agent 47 die de wereld rond zal reizen en massamoorden op verschillende doelen zal uitvoeren. De game zelf is een third-person PoV-game. Er zijn zes locaties in het basisspel. Deze omvatten Dubai, Dartmoor en Chongqing.

Huurmoordenaar 3

Volgens een rapport van RockPaperShotGun, While Huurmoordenaar 3 Ze hadden Chongqing, Dubai en Dartmoor al als locaties onthuld en ze hebben nu alle zes locaties onthuld, waaronder ook Duitsland, Argentinië en Roemenië. Volgens het rapport zal dit laatste de finale zijn van de wedstrijd die zich afspeelt in de Karpaten.

volgens verslag doen van ScreenRantIn het spel heeft Dubai hoge torens die tot in de wolken reiken en zal de eerste plaats zijn die spelers in het spel zullen verkennen. De game verhuist dan naar Engeland, met zijn herenhuizen doordrenkt van geschiedenis. Halverwege ziet u Agent 47 in de buitenwijken van Berlijn terwijl de speler verdwaalt in de wilde feestscènes van de stad. Agent 47 gaat dan naar de gloeiende neonlichten in Chongqing, China. Ten slotte betreden de spelers Mendoza, het wijnland van Argentinië. Het laatste deel van de game vindt plaats in de Karpaten.

READ  Pre-orders voor Xbox Series X zijn uitverkocht: controleer de voorraad bij Amazon, Walmart, GameStop en meer

Written By
More from Vanessa Hale

Beste Black Friday-speldeals met gratis Xbox Series X-upgrades

Zwarte vrijdag 2020 is technisch op, nou ja, vrijdag, maar de deals...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *