De obsessie van TJ Oshie met videogames gaat naar een hoger niveau

Een fervent gamer en kerel Wario’s tatoeage boven zijn dijEn de TJ Auchy, Hij doet er alles aan om zichzelf te vermaken en zijn dierbare veilig te houden tijdens roadtrips.

Tijdens de vakantie kocht Oshie een heel mooie reistas voor zijn Xbox-videogameconsole. En vanavond maakt het zijn seizoensdebuut als de Capitals naar Buffalo vliegen voor hun reis van vier wedstrijden om het seizoen 2020-21 te openen.

Lauren O’Shea schrijft: “Natuurlijk – een reisetui zodat hij op afstand kan spelen”, blijkbaar pissig over het gekke tijdverdrijf van haar man.

Video

Dit is niet de eerste keer dat TJ Lauren woedend maakt over zijn overdreven liefde voor videogames. Terwijl hij in de bubbel zat in de kwalificatiewedstrijden van 2020, verliet TJ met een koptelefoon een vroeg gesprek met Lauren om belangrijk werk te doen: hij moest videogames spelen met de jongens.

Oshie was een speler tijdens de Stanley Cup-race van 2018 in Capitals die Mario Kart op een oude console speelde om het spel los te houden voor wedstrijden.

“Hij heeft een bananenschil! Luigi heeft een bananenschil! Dat is een probleem voor Uchiha! MAMA-MIAAAAAAA!” Braden Holtby Herdrukt in het artikel Players ‘Tribune.

Lauren is niet het enige lid van de familie dat het nieuwe hockeyseizoen en de veranderingen die het voor hun families zal brengen, onder de aandacht brengt. Eerder deze week plaatste Jenna Carlson een video met hoogtepunten van evenementen buiten het seizoen met John en de drie kinderen van het stel. Ik heb ook deze sentimentele notitie gepost.

READ  Waarom honderd dubbele kopballen het vrouwenspel promootten | Vrouwen cricket

Jenna schreef: “Ik hou zo veel van je @ jc7474, het is mijn hart geweest 😭 Ik weet de hele dag dat je morgen weer aan het werk bent. Door de verwoesting die deze epidemie heeft aangericht, kunnen we allemaal zeggen dat het van onschatbare waarde is om extra tijd met ons gezin door te brengen. “We zullen jou en de jongens meer missen dan je weet (het lijkt erop dat een week nu voor altijd is 😩) Hockey zou gemakkelijk moeten zijn na lange uren met deze gekke mensen 🐒 🐒 🐒 !!! We hebben deze herinneringen voor altijd 🤍🤍🤍”

De Capitals hadden woensdag een vrije dag en vertrokken vanmiddag vanaf Dallas Airport naar Buffalo.

Het Buffalo-team speelt op donderdag en vrijdag voordat ze naar Pittsburgh afreizen voor twee wedstrijden op zondag en dinsdag van volgende week.

More from Madison Garrett
De Steelers maken een drietal roosteraanpassingen in de aanloop naar de wedstrijd van week 15
Ter voorbereiding op de wedstrijd op maandagavond tegen de Cincinnati Bengals, de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *