Alliance 22’s eerste verloving met OneLove op het T-shirt

Alliance ’22 zal de komende vijf jaar het OneLove-logo op de omslag dragen. Foto: KNVB Media

Alliance 22 presenteerde maandag het nieuwe wedstrijdshirt. De komende vijf jaar zal de Harlem Club het OneLove-logo op de omslag dragen. Daarmee is het de eerste amateurvereniging – een traditie van professionele voetbalclubs – die dit logo draagt ​​tijdens wedstrijden, dat symbool staat voor communicatie en het overbruggen van verschillen. De eerste nieuwe trui werd overhandigd aan Hussain Bazai, directeur van Ons Voetbal Is Van Everyone Programma bij de KNVB.

“Wij geloven in de kracht van het verbinden van voetbal en staan ​​pal achter de missie van OneLove. De campagne gaat verder dan alleen het dragen van het logo. Iedereen moet zich welkom, thuis en veilig voelen in de Alliantie. Deze filosofie zit ingebakken in het DNA van onze club. geloven is degene die het honderdjarig bestaan ​​zal vieren”, aldus Robert Gratt, voorzitter van de vereniging die het honderdjarig bestaan ​​zal vieren. Om het in november volgend jaar op te richten, “is het belangrijk om hier aandacht aan te blijven besteden, in gedrag en ethiek, maar ook in de opleiding van coaches en spelers.”

Ook andere verenigingen kunnen het OneLove-logo op het wedstrijdshirt bedrukken. Het logopakket is hieronder te downloaden. De OneLove Logo’s mogen niet voor commerciële doeleinden worden gebruikt.

logo pakket
logo pakket
Klik hier om het logopakket te downloaden.Campagne

OneLove, gelanceerd in 2020, benadrukt de verbindingskracht die voetbal heeft voor miljoenen mensen uit alle lagen van de bevolking. Elke voetballiefhebber heeft tenslotte één ding gemeen: liefde voor voetbal.

READ  De belangrijkste voordelen van glasvezelinternet

Hussein Bazai vertelt over het belang van het OneLove-logo.

De campagne was eerder bekend door onder meer boarding en andere uitingen bij Oranje-wedstrijden en door middel van uitingen die via advertenties en video’s verspreid werden. In maart wisten 11 spelers van het Nederlands Elftal en OranjeLeeuwinnen het publiek te inspireren tot het onderwerp door middel van persoonlijke quotes via bushokjes, advertenties en social media posts.

Sindsdien dragen de aanvoerders van Team Oranje, alle teams in het betaald voetbal en veel teams in het amateurvoetbal speciale OneLove-aanvoerdersbanden. De kapitein is een rolmodel op elk niveau.

Ons voetbal is van iedereen
Ons voetbal is van iedereen
Bezoek de website.Ons voetbal is van iedereen

De OneLove-campagne is één van de twintig onderdelen van Ons Voetbal Is Van Iedereen, het gezamenlijke plan van KNVB, Eredivisie CV, Keuken Kampioen Divisie, Pure Energie Eredivisie Vrouwen en de Rijksoverheid om discriminatie in het voetbal tegen te gaan. Deze 20 componenten vallen in vier complementaire pijlers: bewustwording, samenwerking, identificatie en sancties.

nadering
nadering
Klik hier voor meer informatie over het beleid van Ons Voetbal is Van Iedereen.More from Madison Garrett
Capcom onthult de officiële hoogte van de Resident Evil Vampire Lady
Capcom bevestigde dat mevrouw Dimitrisco, ook wel bekend als de Long Vampire...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *