Aloy van Horizon Zero Dawn komt naar Genshin Impact

Aloë van Horizon Zero Dawn Komt naar Jinshin-effect. MiHoYo en Guerrilla Games hebben donderdag aangekondigd dat Machine Hunter zich bij de game voegt als een gratis te spelen personage.

Aloy is de hoofdpersoon Horizon Zero Dawn En de vervolg komt eraanEn de Verboden horizon west. Bij Horizon Zero DawnZe zoekt antwoorden van een verloren beschaving om haar eigen post-apocalyptische wereld te redden. Nu zal ze haar talenten gebruiken om Jinshin en het land van Tivat.

“Redder van een andere wereld” zal gratis zijn Jinshin-effect twee spelers, met exclusieve vroege toegang voor spelers op PlayStation. De samenwerking tussen de twee games wordt ontgrendeld als onderdeel van de game-updates 2.1 en 2.2. MiHoYo heeft geen releasedatum voor Aloy aangekondigd, maar zei dat haar optreden een tijdelijke show zal zijn.

Bij Jinshin-effectZoals het de vorige toernooien van Aloy betaamt, zal ze een vijfsterrenpersonage zijn, de krachtigste rating in het spel. Op PlayStation 4 en PlayStation 5 komt het ook met een speciale boog. Ontwikkelaar miHoYo deelde deze details over hoe je het in een persbericht kunt krijgen:

Tijdens versie 2.1 kunnen spelers die Adventure Rank 20 of hoger hebben bereikt Aloy ontvangen via in-game mail nadat ze zich hebben aangemeld bij de game op PS5 of PS4. Ondertussen kunnen andere spelers Aloy ontvangen via in-game mail nadat ze zich hebben aangemeld bij de game op elk platform dat beschikbaar is tijdens versie 2.2.

De gratis viersterrenboog die Aloy een speciale boost geeft, kan ook exclusief op PlayStation® worden verkregen tijdens v2.1 en v2.2 voor spelers die Adventure Rank 20 of hoger hebben bereikt.

De aankondiging komt na de release van Jinshin-effect veel te laat 2.0 Inazuma-update, die een nieuwe regio heeft toegevoegd en nieuwe personages aan het spel zal toevoegen.

READ  Kamala Harris reageert op Trump's birther-aanvallen: 'Ze gaan leugens plegen'

Aloy heeft meer dan één wereld doorkruist. In april trad ze toe Het is een elektronisch spel als een speelbaar personage. Meer details erover Jinshin-effect De crossover zal op een later tijdstip worden onthuld, volgens een persbericht van miHoYo.

More from Madison Garrett

Top 10 iPhone-achtergronden van deze week

Zoals je van ons gewend bent hebben we elke vrijdag een nieuw...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *