Nova Launcher 7 bèta rolt uit met update zichtbaar in de wolken (APK-download)

Onze favoriete launcher van derden op Android, Nova Launcher, is bijna klaar om te worden geüpgraded naar een nieuwe hoofdversie. Nova7, zoals de ontwikkelaars het liefdevol noemden, is begonnen te verschijnen in de Play Store, met een visuele update en veel esthetische en functionele verbeteringen.

Team zegt Versie 7 is gebaseerd op de nieuwste AOSP-opstartcode, wat betekent dat deze nieuwer dan ooit zou moeten zijn met nieuwe animaties en visuele stijlen. Maar om eerlijk te zijn, tenzij je een ontwerper bent of aandacht besteedt aan kleine details, zul je je meestal hetzelfde voelen, maar dan moderner. In mijn tests lijkt de compatibiliteit met gebarennavigatie op de Pixel een beetje verbeterd en is het minder ernstig, maar het is nog steeds niet zo soepel als het standaard opstartprogramma.

Er zijn ook nieuwe functies beschikbaar. Ten eerste kan een weerpictogram worden toegevoegd aan de zoekbalk, met vermelding van de locatie en temperatuureenheid. Vervolgens kunt u de hoekradius van uw gereedschappen wijzigen om zelfs rechte hoekgereedschappen te forceren om beter te passen bij de nieuwe ontwerptaal van Android 12.

Er is een nieuw veeggebaar en veeg omhoog, dat kan worden aangepast aan elke Nova-optie, elke app of een snelkoppeling. Het is beschikbaar voor zowel individuele applicaties als mappen. En over pictogrammen gesproken, u kunt nu de geforceerde vorm van het pictogram van elke app afzonderlijk regelen.

Hier is de volledige officiële wijziging met enkele aanvullende verbeteringen:

Nova7 Play Store eerste bèta (fase-uitrol)

  • Visuele update – Herbouwd naar de nieuwste AOSP-opstartcode en bijgewerkte Nova-code om overeen te komen met de nieuwste geanimeerde en visuele stijlen
  • Weerpictogram in de zoekbalk (Nova Instellingen > Zoeken > Bureaublad zoekbalk > Weer)
  • Veeg actie naar beneden op pictogrammen (vereist Prime)
  • Verbeterde Nova-zoekopdracht
  • Hersamplen van themapictogrammen en wisselen van vorm voor elk pictogram
  • Een optie voor Android for Work-apps op hun tabblad
  • Hoekradius van aangepaste widget (Nova-instellingen > Bureaublad > Hoekradius widget)
READ  Call of Duty Mobile seizoen 10 met toevoeging van Modern Warfare Gunfight Map

Als je Nova7 graag wilt uitproberen, dan kan dat! Registreer je voor de officiële Play Store-bèta Wacht tot de uitrol je apparaat bereikt. Of u kunt v7.0.39 krijgen van Mirror-APK Installeer het onmiddellijk om het te controleren.

Nova Launcher
Nova Launcher
Written By
More from Eda Greene

Steam Client Beta repareert downloadpagina en opslagbeheer en ziet er geweldig uit رائع

Deelnemers aan de bèta-bètaversie van Steam Client kregen toegang tot een geweldige...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *