Als je nieuws over Indie-games wilt, vraag het dan gewoon

Illustratie van een artikel met de titel Als je nieuws over indiegames wilt, hoef je het maar te vragen

Een screenshot: Sintelkegel / moderne wolf

Eerder op de dag Ik twitterde Om een ​​gekke reden uit te leggen Kotaku Ze lieten me vandaag met rust aan het roer van hun website en vroegen mijn volgers om AAA-nieuws te delen om de verwarrende, door stilte gedreven maandagvakantie in de gamewereld te vullen. Het blijkt dat ze niet weten wat Triple-A betekent, maar wat hen dwarszit, hier is dringend nieuws over indiegames van degenen die hebben geantwoord!

Deze agent Het is een online schietspel van bovenaf van From South Games. Het ziet er waanzinnig glanzend uit, ergens tussenin Vreemd ras En de Hotline MiamiGeweldig, verdomd. Gepland om later dit jaar te verschijnen, het is gewoon door één persoon gemaakt en het is gewoon te gek.

De diepste kamer Het is een Roguelight-spel voor het bouwen van kaarten, dat zich in een ondergrondse kerker lijkt te bevinden De Grimrock-legende. Vanaf ongeveer 3,2 seconden daadwerkelijk afspelen in de trailer, ziet het er netjes uit! Op 16 juni is er een demo.

Zodiac Corps hij is X comGeïnspireerd door tactisch, in een middeleeuwse omgeving. Het is al meer dan zeven jaar in ontwikkeling en de eerste trailer verschijnt volgende week als onderdeel van Guerilla Collective Online Collective Games Festival. Maar je kunt hieronder een korte gif zien om een ​​muur te zien ontploffen.

praten over X comEn de sMagische golven Het is een Tactical Fantasy RPG, dat wil zeggen, het is een RPG Geïnspireerd door beide X com En de Gilde oorlogen, En het zijn beslist twee spellen die ik nog nooit tegelijkertijd heb horen uitspreken! gefascineerd door. Het is momenteel in Alpha en zal naar verwachting ergens volgend jaar worden uitgebracht.

De manen van Jupiter: Mica Hij is een andere speler die roguelietschepen bouwt, maar deze keer bevindt hij zich in de ruimte. Met monteurs! Ik hou echt van de cartoonstijl hier, en het ziet er veel ingewikkelder uit dan de standaard designer deckbuilder. Voorraad Tetris En alles. De releasedatum is “vóór het volgende Joviaanse jaar”, wat betekent … Oh, op elk moment in de komende 11,86 aardse jaren.

Gridvale Guards Het wordt een tactische RPG, waarvan wordt gezegd dat het “timingmechanismen heeft waarbij vijanden hun bewegingen van tevoren laten zien”. Het is een type van hen. Het richt zich op computers, consoles en telefoons, maar is het niet iedereen? De ontwerper zelf citeert vrij aardig: “Foto in Rags, Fire Logo en Paper Mario nadat er een trio was met XCOM die naast het bed zat met een camera.” Ik wil me dat niet voorstellen. Dwing me alsjeblieft niet.

GIF: Siamese Studios Sinister

fobie Het is een “retro-FPS-metroidvania”. Ja graag. En oh kijk eens naar die dikke pixels! Dit geldt zowel voor consoles als voor de pc, allemaal behalve de PS5 met zijn uiterlijk. Oh, en daar is het Tonen!

Retro FPS’s herinneren me daar ook aan Een jamspel dat nu plaatsvindt op Itch beheerd door E1M1 tijdschrift. Het tijdschrift, gewijd aan vintage en retro schietspellen, vraagt ​​mensen om FPS-games met vijf niveaus te maken in retrostijl met … raytracing? [checks] Ja, met Raytracing. Met al het speelgoed moet worden gemaakt Raycasting GameMaker, Zonder commerciële activa, en inzendingen moeten uiterlijk op 3 juni zijn ingediend. U kunt de huidige vermeldingen afspelen Hier. (Ze lijken niet allemaal volkomen veilig om te werken …) Het was de intrede van MK Schmidt die dit onder mijn aandacht bracht, Catacomben van necromancers, Wat minder angstaanjagend klinkt dan andere.

tegelijkertijd, Fluff Force: The Ghost Squad Hij is een andere deckmaker, dit keer in de “wereld van spookachtige bordspellen”. De dobbelstenen worden gegooid met dezelfde fysica als het spel, en het hele ding ziet eruit als een totale puinhoop. Dit is volgende week buiten vroege toegang!

De bemanning van het schip Het is een 2D-platformgame (het is dus geen deckbuilding of tactische RPG!), Het kan solo of coöp worden gespeeld met maximaal 4 spelers. De animatiescène in de trailer hieronder is precies dat Het beste, En de in-game shots zijn behoorlijk indrukwekkend.

Eindelijk, vandaag / nacht is de laatste kans om gratis te spelen bij Paardensport 2 Open bèta, zowel op computers als consoles. Lijkt morgen om 11 uur ET te eindigen. De juiste game wordt op 8 juni uitgebracht op pc, Xbox en PlayStations.

READ  Hoe heet is de bank van Matt Nagy na 8 wedstrijden?
More from Madison Garrett
2021 NCAA March Madness Live-updates: 16 geweldige scores, hoogtepunten, tijdlijn
Indianapolis – De familie Tinkel in Montana, daarna in Europa en tegenwoordig...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *