PS5 Showcase-evenement op 16 september: kunnen we de prijs te weten komen?

Sony heeft een nieuwe PlayStation 5-showcase aangekondigd die gepland staat voor woensdag 16 september om 13:00 uur PT / 16:00 ET. Het evenement zal zich richten op de aankomende games van de console. Het bevat een blik op games die bij de lancering komen en die in de toekomst beschikbaar zullen zijn. Als je nog geen beslissing hebt genomen over de aanschaf van de PS5, kan dit je kans zijn.

Het evenement wordt zowel op Twitch als YouTube vertoond en duurt ongeveer 40 minuten. Het is meer gericht op games dan op hardware en bevat updates voor games van derden en games van derden. We weten dat Spider-Man: Miles Morales en Ratchet & Clank: Rift Apart beide naar verwachting zullen verschijnen in de buurt van de lancering van het systeem. Geen van beide heeft een vaste releasedatum. Andere games, zoals de remake van Demon’s Souls, hebben nog geen release-vensters. Er is ook geen officiële datum voor de PS5-versie van Call of Duty: Black Ops Cold War, maar deze komt drie dagen na de systemen van Microsoft uit. Dat beschikbaar hebben als lanceringstitel voor de PS5 zou zeker een groot probleem zijn. Het is echter ook een van de eerste introducties van spelers op de nieuwe prijs van $ 70 die we voor bepaalde games van de volgende generatie zullen zien. Take-Two prijst games op dezelfde manier op dit niveau, terwijl andere bedrijven zoals Ubisoft dit nog niet hebben gedaan.

Sony heeft de releasedatum of prijs voor de PS5 nog steeds niet bekendgemaakt, maar het heeft misschien geen keus nu Microsoft heeft onthuld dat de Xbox Series X / S op 10 november uitkomt. Hoewel de Series X $ 500 zal kosten, hoe minder krachtige Series S kost $ 300. Deze strategie is anders dan die van Sony, waar het enige verschil tussen de PS5- en PS5 Digital-systemen een schijfstation is. Hierdoor is het onwaarschijnlijk dat er een enorm prijsverschil tussen de twee zal zijn. We zullen het snel genoeg zeker weten.

Nu aan het spelen: PS5 en serie X lanceren line-up wishlists | Generation Next

READ  AEW Console zal multiplayer-campagnes en worstelaars maken, maar zonder GM-modus

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *