De Microsoft Flight Simulator-patch vermindert de downloadgrootte van games aanzienlijk

Een van de grootste klachten over moderne games van tegenwoordig is het enorme aantal benodigde downloads. Neem bijvoorbeeld de nieuwe Microsoft Flight Simulator. De eerste download van het spel was 170 GB. Zelfs met een snelle internetverbinding duurt het downloaden op deze grootte lang. Houd er rekening mee dat het grootste deel van de VS “breedband” -snelheden heeft die in veel delen van de wereld niet als breedband worden beschouwd, en dat enorme downloads een enorm ongemak voor gamers zijn.

Microsoft Weet dat De enorme download is niet perfect en er is een nieuwe Flight Simulator-patch uitgebracht die de eerste volledige download van de game terugbrengt van 170 GB naar 83 GB. De nieuwe patch is 1.16.20.0, ook bekend als de SIM 4-update. Microsoft zegt dat het team verbeteringen heeft aangebracht in de eerste download van de game om de grootte ervan te verkleinen. Hoewel het zeker welkom is om tientallen GB te verminderen, is een download van 86 GB nog steeds een groot bestand.

Volgens de officiële specificaties van het online spel heb je een harde schijf van 150 GB nodig om te installeren. De Microsoft Store-pagina voor de game zegt dat het 127,01 GB is. Microsoft Flight Simulator bestaat al maanden en heeft een schat aan game-inhoud.

De game wordt geprezen om zijn realistische graphics waarmee je in veel gebieden individuele gebouwen op de grond kunt zien. De luchthavens zijn ook ongelooflijk gedetailleerd tot aan de bewegwijzering van de rijstrook. De game is een van de technologisch meest geavanceerde games en fans hopen dat Microsoft een aantal nieuwe aankondigingen zal onthullen tijdens E3. Met de nieuwe update zullen fans die langzamere verbindingen gebruiken, minder gefrustreerd zijn terwijl ze zich klaarmaken om te spelen.

READ  Shab-E-barat Mubarak-afbeeldingen en HD-achtergronden gratis online te downloaden: Wish Happy Shab-E-barat 2021 met WhatsApp-berichten, ideeën, citaten en GIF's
Written By
More from Eda Greene

BTS, Chungha en Taeyeon nemen nieuwe platina-singles op in Korea

SEOUL, Zuid-Korea – 20 november: BTS ‘persbericht tijdens BTS’ nieuw album ‘BE...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *