Als uw Cyberpunk 2077-opslagbestand te groot wordt, kan het beschadigd raken

Ik kan bijna nergens op internet komen zonder nog een ander te zien wild, hilarisch, of ronduit vreemde bug van Cyberpunk 2077. Het is een buggy-game en ontwikkelaar CD Projekt Red heeft al uitgebracht twee hotfixes om te proberen enkele van de problemen op te lossen. Een probleem dat opduikt, is echter helemaal niet grappig: sommige spelers melden dat hun Cyberpunk 2077 save-bestanden raken beschadigd als ze een bepaalde bestandsgrootte overschrijden (via Eurogamer).

Als jouw Cyberpunk 2077 save is beschadigd, je ziet blijkbaar deze prompt wanneer je het spel probeert te laden: “opgeslagen gegevens zijn beschadigd en kunnen niet worden geladen.” Hier is hoe het eruit ziet:

De prompt die wordt weergegeven voor beschadigde opslag in Cyberpunk 2077.
Beeld: GOG.com ondersteuningsdocument

Hoewel het niet duidelijk is waardoor opslagbestanden mogelijk beschadigd raken, lijkt het te kunnen gebeuren wanneer de opslagbestanden 8 MB groot zijn. Het overschrijden van die drempel van 8 MB is wanneer het opslagbestand beschadigd is voor één Redditor, in hun testen. Er zijn ook meerdere mensen op de forums van CD Projekt Red rapportage dat hun 8 MB + opslagbestanden zijn beschadigd.

In een GOG.com-ondersteuningsdocument over de corrupte opslagprompt, CD Projekt Red zegt dat “Helaas is de opslag beschadigd en kan deze niet worden hersteld.” Om te voorkomen dat de prompt wordt weergegeven, raadt het bedrijf aan om een ​​oudere opslagruimte te gebruiken en “minder items en knutselmateriaal te bewaren”.

Theoretisch, als je Cyberpunk 2077 save-bestand is groter dan 8 MB, je hebt tientallen uren in het spel geïnvesteerd en veel items verzameld. Als ik een beschadigde opslag had, gedeeltelijk omdat ik te veel dingen had opgepikt (in een game is dat bezaaid met spullen om op te halen), ik weet dat ik extreem teleurgesteld zou zijn.

CD Projekt Red zegt in de limiet van de opslagbestandsgrootte “kan worden verhoogd in een van de toekomstige patches” in het ondersteuningsdocument van GOG.com. Maar zelfs als die toename optreedt, blijven de opslagbestanden die momenteel beschadigd zijn dat, zegt het document. als jij zijn ervaren beschadigde saves, een moderator op CD Projekt Red’s officieel Cyberpunk 2077 forums heeft enkele suggesties gedaan voor het laden van backup-saves die u kunt proberen.

De studio heeft beloofd om twee grote patches vrij te geven voor Cyberpunk 2077 volgend jaar: een in januari en een in februari. Misschien zal het bedrijf wijzigingen aanbrengen in die patches om te voorkomen dat bestanden beschadigd raken. CD Projekt Red reageerde niet onmiddellijk op een verzoek om commentaar van De rand.

READ  Halo Infinite Developer propt nieuwe geruchten, en sommige Xbox-fans zijn er niet blij mee
Written By
More from Lesley Curry
PS5 Exclusive Survival is een spel met grenzen aan het realisme
Overlevingsspellen zoals Geen Mans Sky En Valhaim Enorm tegenwoordig, dus verlaten Het...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *