Rockstar is nog steeds ‘absoluut’ toegewijd aan het werken aan singleplayer-verhalen

© Rockstar Games

GTA Online kan zijn als marmite, je houdt ervan of je haat het. Een ding dat iedereen echter altijd eensgezind lijkt, zijn de goed gemaakte verhalen die Rockstar Games door de jaren heen heeft uitgebracht.

In een recent interview met GQ Magazine over de nieuwe Cayo Perico Heist-inhoud in GTA Online, twee van de ontwikkelaars van Rockstar Games, Tarek Hamad en Scott Butchard, spraken kort over dit onderwerp en bevestigden dat de studio in de toekomst “absoluut” verhalen voor één speler zal blijven vertellen, ongeacht het succes van GTA Online.

“Wat er ook in het verschiet ligt voor de onvermijdelijke zesde inzending in de iconische serie, Hamad is overtuigend als we vragen of Rockstar door zal gaan met het vertellen van singleplayer-verhalen, zelfs als Online gaat van kracht naar kracht: ‘Absoluut.’ “

De twee ontwikkelaars bespraken ook de singleplayer-functionaliteit van de nieuwe update – een primeur voor Heists in GTA Online – en hoe Rockstar in de toekomst meer singleplayer-content naar GTA Online wil brengen:

‘Ik denk dat je kunt zien [a blend of solo and multi-play] met Online en ik denk dat we in de toekomst meer van dat singleplayer-element erin gaan injecteren. “

Beroemd, Grand Theft Auto V heeft nog geen offline DLC voor één speler ontvangen, terwijl GTA IV kenmerkte de twee ongelooflijke uitbreidingen: The Lost and the Damned en The Ballad of Gay Tony. Hoewel we op dat niveau waarschijnlijk niets zullen zien, is het goed om te weten dat Rockstar niet van plan is om binnenkort de verhalen voor één speler op te geven.

READ  Donut County maakt zijn debuut na deelname aan Xbox Game Pass

Geef je de voorkeur aan singleplayer- of multiplayer-inhoud in de games van Rockstar? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

Written By
More from Vanessa Hale

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *