Amazon Giving Away 2020 gratis voor Prime-abonnees

Amazon geeft alle Prime-abonnees de 2020-game gratis, zonder beperkingen. Elke maand biedt Amazon Prime gratis games in de trant van PlayStation Plus, Xbox Live Gold en andere abonnementsservices. Momenteel kunnen Prime-leden een verscheidenheid aan games gratis downloaden, en nu kunnen ze er nog een downloaden.

Vanaf nu tot 14 mei kunnen alle Prime-abonnees gratis downloaden. Iris en de reus, Die debuteerde in februari 2020 en grotendeels hartelijk is ontvangen. Eindig op Steam – $ 18 in het spel – Iris en GianT heeft een “zeer positieve” gebruikersbeoordeling, met 89 procent van de gebruikers beoordeelt de game positief op basis van 363 beoordelingen.

“Iris and the Giant is een mix van verzamelkaartspel met RPG- en roguelike-elementen”, zo luidt het officiële liftstadion van de game. “Je speelt als Iris, die haar angsten in haar fictieve wereld moet uitdagen. Achter de unieke gameplay zullen spelers het ontroerende verhaal verkennen van een jonge vrouw die haar innerlijke demonen confronteert en de razende reus in haar kalmeert.”

Als je PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S, Nintendo Switch, Nintendo Switch Lite, Google Stadia of een ander niet-pc-gamingplatform gebruikt, kun je de game helaas niet downloaden omdat het downloadpictogram voor is Alleen pc. De game is beschikbaar op andere platforms, maar de maandelijkse gratis Amazon Prime-cadeaus zijn beperkt tot pc-codes. Je hebt echter niet echt een game-apparaat nodig om het te spelen Iris en de reus​ In feite kan zelfs een redelijk oude pc of laptop het spel naar behoren uitvoeren, en het ondersteunt ook Mac.

READ  Premier Modi zegt zelfredzaam India nu mantra voor 130 crore-indianen

Voor meer berichtgeving over alles wat met gaming te maken heeft – inclusief het laatste nieuws, geruchten, lekken en deals – klik op Hier Of bekijk de gerelateerde links hieronder:

Written By
More from Aubrey Mason

De WHO beweert dat jongeren de toename van coronavirusgevallen stimuleren

Jongeren die nachtclubs en stranden bezoeken, hebben wereldwijd een opleving veroorzaakt in...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *