Amazon Luna, nieuwe Echo-luidsprekers, Fire TV, een vliegende Ring-drone-cam en meer: ​​elk nieuw product wordt dit najaar aangekondigd

Amazon verraste ons tijdens zijn Fall Devices and Services-evenement met zijn nieuwe Luna cloud-gaming-service, samen met de verwachte updates voor de reeks Echo-, Fire TV- en Ring-producten. Het evenement helpt Amazon om buzz te genereren terwijl we het kerstinkopenseizoen ingaan, en voor het eerst Eerste dag. (De jaarlijkse verkoop vindt meestal plaats in juli, maar dit jaar is gepland om te beginnen op 13 oktober.) Dat betekent dat Alexa overal wordt geplaatst – binnen en buiten huizen – en privacy zorgen, die in 2019 een grote verhaallijn waren voor zowel Ring als Alexa. In een leven-thuis-bestaan, met miljoenen van ons voor de lange termijn, zijn de verbonden huisconcepten die Amazon al jaren ontwikkelt relevanter dan ooit.

Amazon / Screenshot door Caitlin Petrakovitz / CNET

De Echo- en Fire TV-producten van het bedrijf zullen de eersten zijn die duurzaamheidsbadges verdienen, en het werkt aan het verminderen van het stroomverbruik op verschillende apparaten met een nieuwe energiebesparende modus en een energiedashboard geïntegreerd met Alexa. Amazon beloofde ook om zonne- en windparken te bouwen om energie op te wekken die past bij het verbruik van al zijn apparaten.


Nu aan het spelen:
Kijk dit:

Alle aankondigingen van het gekke herfstevenement van Amazon


11:11


Microsoft

Het bedrijf lanceerde een cloud-gaming-service bovenop Amazon Web Services die draait op pc’s, Fire TV’s en zelfs iOS. Er is een Luna Plus-gamekanaal met een samengestelde set games, en Amazon werkt samen met uitgever Ubisoft voor de beschikbaarheid van sommige van hen op dag 1.

Het heeft een aangepaste controller van $ 50 die rechtstreeks verbinding maakt met de cloud in plaats van met het lokale apparaat.

Lees verder: Amazon begint met het streamen van games met Luna

Amazon

Dit is de aangepaste controller die rechtstreeks verbinding maakt met de cloud, waarvan Amazon zegt dat deze de roundtrip-latentie met 17 milliseconden vermindert tot 30 ms, vergeleken met een controller die via Bluetooth is verbonden met een pc, Mac of Fire TV.

Amazon / Screenshot door CNET

Opnieuw ontworpen met een nieuwe bolvorm en in staat om zich aan te passen aan de akoestiek van de kamer, bevat de vierde generatie Echo functies die voorheen in de Echo Plus zaten. Het is ook een brug naar het Sidewalk-netwerk van Amazon en bevat neurale netwerktechnologie om Alexa te versnellen.

Lees verder: Amazon kondigt een nieuwe sferische slimme Echo-luidspreker aan

Het krijgt hetzelfde herontwerp als de sferische Echo, maar nu met een stijlvolle stoffen hoes en een betere luidspreker.

Amazon

Ook bolvormig, met enkele kindvriendelijke functies, bevat de Kids-editie stemprofielen voor de kinderen en Sidekick, waarmee Alexa ze voorleest.

Amazon

Het heeft nu Zigbee- en Sidewalk-hubs en is stil wanneer het in uw richting draait. Voor privacy is er een ingebouwde camerasluiter en alle Echo-apparaten hebben een opdracht om de privacy-instellingen te bekijken en “alles te verwijderen wat ik ooit heb gezegd”. Het ondersteunt ook Hulu, Netflix en Prime Video.

Lees verder: Amazon kondigt de Echo Show 10 aan

Amazon

De Pro 6 is in principe hetzelfde als de Eero 6, maar ontworpen om hogere bandbreedte aan te kunnen – tot gigabit, in tegenstelling tot 500 Mbps – verbindingen.

Ring Car-producten: $ 60- $ 200

Drie nieuwe auto-centrische Ring-producten

Amazon / Screenshot door Juan Garzon / CNET

Ring’s Ring Car Cam van $ 200 zal gebruikers helpen bij het documenteren van verkeersstops, botsingen en andere weggebeurtenissen.

Debuteert met Tesla, de $ 200 Connect maakt gebruik van de ingebouwde externe camera’s van een voertuig om video op te nemen voor het geval er iets met de auto gebeurt tijdens het rijden of parkeren.

Ten slotte wordt Ring’s auto-alarm van $ 60 aangesloten op de diagnostische poort aan boord van uw auto en gebruikt het geluids- en versnellingsmetersensoren om het voertuig te controleren op stoten, inbraken, slepen of andere gebeurtenissen.

Er zijn nog geen productpagina’s op Amazon, maar we zullen ze hier toevoegen wanneer ze binnenkomen.

Lees verder: ‘Alexa, ik word aan de kant gezet’: Ring introduceert drie nieuwe auto-centrische apparaten


Nu aan het spelen:
Kijk dit:

Ring combineert een drone en een beveiligingscamera voor een vliegende …


4:07

Amazon

Het is vergelijkbaar met de geheel nieuwe Fire TV Stick, maar mist de geïntegreerde tv-bedieningselementen op de afstandsbediening.

Lees verder: Elke nieuwe Alexa-functie die Amazon zojuist heeft aangekondigd: Hunches, Alexa Guard en meer

Correctie, 24 september: De maximale resolutie van de Fire TV Stick is 1080p, niet 4K zoals een vorige versie van dit verhaal zei.


Nu aan het spelen:
Kijk dit:

Amazon’s hardware-chef praat over Alexa, privacy en vliegen …


8:17

READ  De gelekte Oppo-tracker heeft UWB en USB-C opladen
Written By
More from Lesley Curry

Pixel-telefoons ontvangen nieuwe standaardbeltonen en waarschuwingsgeluiden

Naast achtergronden stelt Google eigenaren in staat om de Pixel-ervaring aan te...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *