Amazon voegt de stemmen van Shack en Melissa McCarthy toe aan Alexa

De stemmen van Shaquille O’Neal en Melissa McCarthy zijn nu beschikbaar op Amazon Alexa. (Gerardo Moura/David Livingston, Getty Images)

Atlanta – Alexa is een veel groter personage geworden.

Amazone Deze week aangekondigd De stemmen van Melissa McCarthy en Shaquille O’Neal zijn nu beschikbaar op Alexa-apparaten.

McCarthy en O’Neill doen mee Samuel L. Jackson Als beroemdheden van Alexa. En als deze lancering ook maar zoiets is als die van Jackson, zal het een enorme hit worden.

In de aankondiging deze week zei het bedrijf dat de dag waarop Amazon de iconische Jackson lanceerde in 2019, het al snel de bestverkochte digitale aankoop van Amazon.com werd.

“Klanten hebben zo genoten van de Samuel L. Jackson-ervaring op Alexa, en als klanten van iets houden, zoeken we naar manieren om ze er meer van te geven”, aldus Vice President van Alexa Experience & Echo Devices Toni Reid.

“Dat klopt jongens, maak je klaar voor de vocale stijl van dit nasale Midwest-meisje!” zei McCarthy. “Ik hoop dat jullie allemaal genieten van alle grappen van mijn vader! Leuk weetje – als je het schuiffluitje hoort, dit zijn mijn persoonlijke grappen die ik heb meegebracht naar de opnamestudio!”

“Het werkt! Shaq thuis om je speakers te laten stuiteren. Boomshakalaka!” zei O’Neill. “Ik ben zo opgewonden om deel uit te maken van de Alexa-ervaring.”

Zeg om te beginnen: ‘Alexa, stel me voor aan Shaq’ of ‘Alexa, stel me voor aan Melissa’.

Je kunt “Hey Melissa” of “Hey Shaq” zeggen om een ​​grap, een persoonlijk verhaal of het laatste weerbericht in hun stem te horen.

Je kunt O’Neal ook vragen om te pronken met zijn muzikale vaardigheden door te zeggen: “Hé Shaq, rap voor mij”, of Melissa vragen om je een grappig verhaal te vertellen door te zeggen: “Hé Melissa, vertel me een verhaal.”

Beroemde personages kosten $ 4,99 per persoon.

Gerelateerde verhalen

Meer verhalen waarin je misschien geïnteresseerd bent

READ  Beperkt afspelen onthult een nieuwe Geo Pocket-kleurkeuze, Physical First Edition, 10 klassiekers op een enkele sleutelcartridge
Written By
More from Lesley Curry

PS5 Exclusive Abandoned is geen geheime game van Kojima, zegt de regisseur dat de geruchten niet leuk waren

De gamedirecteur van de PS5-exclusieve Abandoned reageerde op geruchten dat de game...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *